‘En önemli güç insan kaynağı’

Güncelleme Tarihi:

‘En önemli güç insan kaynağı’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2022 07:00

Doğanlar Holding İş Geliştirme ve Strateji Grup Başkanlığı bünyesinde bazı üst düzey atamalar gerçekleştiği duyuruldu. Şirketten yapılan açıklamada, Cahit Emre Kısacık’ın İş ve Strateji Geliştirme Direktörü ve Dr. Ahmet Cenk Gültekin’in Finansal Modelleme Müdürü olarak Doğanlar Holding’e katıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Geliştirme ve Strateji Grup Başkanı Salih Tuncer Mutlucan, perakende, inşaat, entegre atık yönetimi ve enerji sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Doğanlar Holding’in sürdürülebilir büyümenin temini, potansiyel alanların tespiti ve yeni faaliyet alanlarının geliştirilmesine destek olmak amacıyla kadrolarını güçlendirmeye devam edeceğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamasında Doğanlar Holding’in faaliyette bulunduğu her sektörde potansiyel iş alanlarını araştırdığını, bu alanda en önemli gücünün nitelikli insan kaynağı olduğunu belirten Mutlucan, yeni faaliyet alanlarının tespiti, mevcut alanlarda sürdürülebilirlik odaklı stratejilerin hayata geçirilmesi ve grup şirketleri nezdinde iş geliştirme standartlarının oluşturulmasını hedeflediğini kaydetti ve holdingin halka arz edilmesinden önce ana hedeflerinin bu kalemler olduğunun altını çizdi.

 

BAKMADAN GEÇME!