En değerli markada görev değişikliği

Güncelleme Tarihi:

En değerli markada görev değişikliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 00:00

Brand Finance’in dün en değerli marka olarak açıkladığı Türk Telekom’da kaptan değişti. 2010 yılından bu yana Genel Müdür olarak görev yapan Gökhan Bozkurt Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Hariri’nin özel danışmanı oldu.

Haberin Devamı

Bozkurt’un yerine grubun bünyesindeki TTNET’in Genel Müdürü Tahsin Yılmaz getirildi.  Türk Telekom’un yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2008 yılından bu yana TTNET A.Ş. Genel Müdürlük görevini yürütüyordu.  Türk Telekom’un yeni Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, TTNET kariyerinde ‘iletişim ve eğlence’ temalarını birleştiren TİVİBU ve TTNet Müzik projeleriyle dikkat çekmişti.

İşe PTT’de başladı

Kabataş Erkek Lisesi ve ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunu olan ve iş hayatına 1989 yılında PTT’de başlayan Yılmaz, 1994 yılından 2004 yılına kadar farklı GSM operatörlerinde çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.  1968 doğumlu olan Tahsin Yılmaz, evli ve 3 çocuk babası.

En değerli gazete Hürriyet

Brand Finance’in yaptığı araştırmaya göre 2012 yılında Türkiye’nin en değerli markasını Türk Telekom olarak belirledi. Böylece Türk Telekom, dördüncü kez Türkiye’nin en değerli markası seçildi. Bu yıl büyük bir başarıyla ikinci sıraya yerleşen marka ise Türk Hava Yolları (THY) oldu. Üçüncü sırada Akbank yer aldı. Geçen yıl 100 Türk markasının toplam değeri 33 milyar dolar iken, bu yıl kur farkı nedeniyle bu rakam 27 milyar dolara düştü.  En değerli 100 marka arasında gazete olarak yine sadece Hürriyet yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!