Türkiye'nin en iyi liselerine yakın konut projeleri

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin en iyi liselerine yakın konut projeleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 10:21

LGS tercih dönemi başladı. Türkiye’de sınava giren pek çok genç hayallerini süsleyen liseye girmek için tercih yapacak. LGS tercih dönemi 2-13 Temmuz aralığını kapsıyor. Peki Türkiye’deki en iyi liseler hangileri? Çocuğunun geleceğini düşünen aileler hangi konut projelerinden ev almalı? Türkiye’deki en iyi liselere yakın konut projeleri hangileri? Bu yazımızda LGS tercih döneminde Türkiye’nin en iyi liselerine yakın konut projelerini sizlerle paylaşacağız.

Haberin Devamı

Liselere Giriş Sınavı’nın yapılmasının ardından tercih dönemi telaşı başladı. Türkiye’nin en iyi okullarında eğitim almak isteyen gençler tercihlerini doğru sıralamayla yapmaya çalışıyor. Her yıl belirli kriterlere göre belirlenen en iyi liseler listesi ise gençlerin birincil tercihi konumunda.

Çocuklarının evlerine yakın bir okulda eğitim almasını isteyen aileler ise bu dönemde konut arayışlarını hızlandırdı. Bilindiği üzere mahalli yerleştirme sistemi yüzünden lokasyon da büyük önem kazandı. Dolayısıyla en iyi liselere yakın lokasyonlar aileler tarafından tercih ediliyor. LGS tercih sonuçları açıklanmadan önce Türkiye’nin en iyi liselerine yakın konut projelerini incelemekte fayda var.

Türkiye’nin en iyi liselerine yakın konut projeleri listemizi okumak için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!