Emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında yatacak? Bayram tatili kaç gün olacak?

Güncelleme Tarihi:

Emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında yatacak Bayram tatili kaç gün olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2019 09:03

Yaklaşan Kurban bayramı öncesi, milyonlarca emeklinin gözü SGK'da yapılacak olan emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklamaya çevrildi. Her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlar, bin TL'lik emekli ikramiyesini bayramdan önce alacak. Peki, emekli ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu mu? Emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında yatacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram tatili 9 gün mü olacak sorusu son günlerin gündem maddeleri arasında yer alıyor. Bayram tatilinin gün sayısına göre planlarını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinden konuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram tatili 9 gün mü olacak?

Emekliye bayram ikramiyesi ve bayram tatilinin kaç gün olacağı, son günlerde araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Yüz binlerce kişinin edinecekleri bilgilere göre planlarına yön vereceği bayram tatili 9 gün mü olacak sorusu, internet üzerinden sorgulanıyor. Peki, bayram tatili 9 gün mü olacak? İşte, emekliye bayram ikramiyesi hakkında bazı bilgiler.

EMEKLİYE KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? 

Haberin Devamı

Kurban Bayramı ikramiyesinin, 10 Ağustos Cumartesi gününün arefe gününe denk gelmesi dolayısıyla 5-9 Ağustos tarihlerinde hesaplara yatırılması beklenmektedir. 

Resmi tarih açıklandığında haberimizin içerisine eklenecektir.

KURBAN BAYRAMI 9 GÜN OLACAK MI?

Ramazan Bayramı'nın idari izinlerle birlikte kamu çalışanları için 9 gün tatil olmasının ardından gözler Kurban Bayramı için gelecek olan açıklamalara çevrildi. Kurban Bayramı tatilinin 10 Ağustos Cumartesi günü başlıyor olması dolayısıyla bayramın son günü çarşamba gününe denk gelecek. 

15-16 Ağustos Perşembe gününün resmi ya da idari tatil olması halinde ise çalışanlar 9 gün izin yapabilecek. 

Konuyla ilgili gelişmelerin ağustos ayının ilk günlerinde gelmesi bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!