Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 SSK, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2022 SSK, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2022 10:06

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri hakkında son dakika açıklaması yapıldı. Emeklilere her sene dini bayramlardan önce bayram ikramiyesi veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memur maaşlarının bayramdan önce yatırılacağını duyurmuştu. Bayram ikramiyesi ile ilgili de bugün bir açıklama yapıldı. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Haberin Devamı

Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı belli oldu. Kurban Bayramı 2022 yılında temmuz ayında gerçekleşecek. Bayramın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi gününe denk geliyor. Arefe günü ise 8 Temmuz olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı’ndan önce hesaplara geçeceği bildirildi ve tarihler açıklandı.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Kurban Bayramı nedeniyle emeklilere verilecek olan Bayram ikramiyesinin hesaplara geçeceği tarih belirlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kurban Bayramı Emekli ikramiyelerinin 2-7 Temmuz arasında hesaplara geçeceğini duyurdu.

Emekliler kendi maaşlarını çekiyorlarsa 1100 lira, dul, yetim maaşı çekiliyorsa da paylarına düşen kısmı kadarını hak edecekler.

Haberin Devamı

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı arefe günü 8 Temmuz Cuma günü olacak. Bayramın birinci günü ise 9 Temmuz tarihine denk geliyor.

Kurban Bayramı 1. Gün: 9 Temmuz Cumartesi

Kurban Bayramı 2. Gün: 10 Temmuz Pazar

Kurban Bayramı 3. Gün: 11 Temmuz Pazartesi

Kurban Bayramı 4. Gün: 12 Temmuz Salı

BAKMADAN GEÇME!