Dubai şeyhlerinin dev yatla Marmaris keyfi

Güncelleme Tarihi:

Dubai şeyhlerinin dev yatla Marmaris keyfi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2014 11:51

DÜNYANIN sayılı milyarderleri arasında bulunan, otomotiv ile lojistik sektörünün önde gelen şirketlerinden Futtaim Group’un sahibi Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim, şirketin CEO’su oğlu Majid Al Futtaim ve yeğeni Asbdelreham Futtaim, 110 metrelik dev yat ’Radiant’ ile Marmaris’teki Hisarönü Körfezi’ne demir attı. Korumaları bir an olsun Futtaim ailesinden gözünü ayırmazken, grup ilçenin mavi sularında kano keyfi yaptı.

Haberin Devamı

65’i aşkın şirkette 20 bin çalışanı bulunan ’FUTTAİM GROUP’un kurucusu ve onursal başkanı Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim, şirketin CEO’su oğlu Majid Al Futtaim ve yeğeni Abdelrehman Futtaim ile Yunanistan’a ait Rodos adasından Muğla’nın Marmaris ilçesine geldi. Dün akşam saatlerinde 270 milyon pound değerindeki 110 metre uzunluğunda dünyanın en büyük yatlarından ’Radiant’ ile karayolu ulaşımın olmadığı Hisarönü körfezindeki Tavşan adası açıklarına demirleyen yat, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Dubai şeyhlerinin dev yatla Marmaris keyfi

LÜKS YATTA YOK YOK

Dubai şeyhlerinin dev yatla Marmaris keyfi


Radiant adlı yaTın 100 metre mesafedeki bir botu alabora edebilecek yüksek güçte, askeri su topu gönderebildiği belirtildi. Yatta korsan saldırısı ya da acil durumda kullanılmaya hazır, 75 knot hızla gidebilen bir güvenlik botu bulunmakta. Botta bulunan sonik (ses dalgaları) silahlar, kaçış sırasında çalıştırıldığı takdirde korsanların kulaklarını sağır edecek şekilde alçak frekansta ses dalgaları yayabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!