Diyet yemeğini tekneye isteyen bile çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Diyet yemeğini tekneye isteyen bile çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 00:00

Chef’s Pack ile kişiye özel beslenme danışmanlığı veren Eşref Hamamcıoğlu, “İnternet sitemizde danışmanlık ücretsiz. İsteyenler kendilerine özel mönüleri satın alabiliyor. Diyet yemeğini tekneye söyleyenler bile var” dedi.

Haberin Devamı

Fransız Sodexo’yu 20 yıl yönettikten sonra 32 yıllık çalışma hayatını sonlandıran Eşref Hamamcıoğlu, emeklilikten çabuk sıkılıp kurduğu UP Danışmanlık ile şirketlere pek çok konuda danışmanlık vermeye başlamıştı. Geçen şubat ayında ise yemek konusundaki tecrübesini, oğlunun da tavsiyesiyle işe dönüştürdü. Chef’s Pack isimli bir şirket kuran Eşref Hamamcıoğlu, “Kişinin zevkine ve yaşam tarzına uygun kendine özel bir diyet listesi hazırlanıyor. Arzu eden listeyi bizim mönülerimizden alabiliyor” sözleriyle anlatıyor.

AÇ BIRAKMAK YOK

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Hamamcıoğlu şöyle konuştu: “4 beslenme uzmanımızla mesai saatleri içinde irtibat kurup, dengeli ve kontrollü beslenme mümkün. Genellikle diyet ya aç bırakır ya da sevmediğiniz şeyleri yemek zorunda kalırsınız. Biz böyle yapmıyoruz. Size, damak tadınıza ve yaşam tarzınıza uygun olarak dengeli mönüler hazırlanıyor. Sevdiğiniz yemekleri dengeli yiyerek formda kalabiliyorsunuz. 60 çeşit yemek var. Dijital hesap makinası ile almanız gereken kalori kadar yemek seçeneği hazırlayabiliyorsunuz. Diyet yemeğini tatilde kaldığı otele, Bodrum’da tekneye bile söyleyenler var.”

Haberin Devamı

20 liraya 4 kap yemek

GÜNLÜK KDV dahil ortalama 20 TL’ye toplam 4 kat öğle ve akşam yemeği alınabileceğini belirten Eşref Hamamcıoğlu “Mönüde mercimek, ezogelin ve tavuksuyu çorbadan makarna çeşitlerine, tas kebabından levrek, mezgit buğlamaya pek çok çeşit yemek var. Türk ailesinin evinde ne pişiyorsa biz onu yaptık. Ve taşınabilir olması önemli” diye konuştu.

Plaza çalışanlarından yoğun ilgi

EŞREF Hamamcıoğlu, pişmiş, koruyucusuz yemekler sunduklarını ve 2 ay raf ömrü bulunduğunu belirterek “İnsanlar genellikle bir haftalık yemeğini toptan alıyor. En çok plaza çalışanları ilgi gösteriyor. Onlar için hem pratik hem de ekonomik” dedi. Hamamcıoğlu diğer ilgi gösteren grupları şöyle aktardı: “10-15 kişilik ofislerde yemek çıkmaz ve ya dışarıda yenilir ya dışarıdan söylenir. Biz onlar için sağlıklı bir alternatif oluşturduk. Böyle küçük reklam, hukuk, turizm büroları çok ilgi gösteriyor. Ayrıca bekarlar ve yeni evliler... İstanbul ağırlıklı çalışıyoruz ama Samsun, Sinop ve Antalya’da bile müşterilerimiz var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!