Deva Holding hisseleri Eastpharma'ya devredildi

Güncelleme Tarihi:

Deva Holding hisseleri Eastpharmaya devredildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2006 11:47

Deva Holding ortağı International Pharma, yeni sözleşme gereği Deva Holding hisselerinin Eastpharma SARL'ye devredildiğini bildirdi. Eastpharma SARL, SPK'ya çağrı için başvuracak.

Haberin Devamı

Deva Holding AŞ ile ilgili olarak International Pharma Ltd. şirketinin Direktörü Dawn Griffiths'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, International Pharma Ltd. ile Eastpharma SARL arasında, 36 adet A, 33 adet B grubu ve 2.795.000 adet C grubu Deva Holding hissesinin A grubu hisselerin beheri 1 milyon 300 bin dolar, B grubu hısselerin beheri 130 bin dolar ve C grubu hisselerin beheri 8,10 YTL bedel karşılığında olmak üzere, devri amacıyla 31 Ekim 2006 tarihinde hisse satış sözleşmesi imzalandığı ve hisselerin 30 Kasım 2006 tarihine kadar devredileceği ve hisse devir bedellerinin, hisselerin devir tarihinde ödeneceğinin kamuya duyurulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, dün akdedilen ve önceki sözleşmeyi geçersiz kılan hisse devir sözleşmesi uyarınca International Pharma Ltd.'nin, sahibi bulunduğu 36 adet A grubu, 33 adet B grubu ve 6.252.469,309 adet C grubu Deva Holding AŞ hissesinin A grubu hisseleri beheri 1 milyon 300 bin dolar, B grubu hisseleri beheri 130 bin dolar ve C grubu hisseleri beheri 8.10 YTL bedelle olmak üzere, Eastpharma SARL'ye devrettiği belirtildi.

Haberin Devamı

EASTPHARMA SARL SPK'YA ÇAĞRI İÇİN BAŞVURACAK

Devredilen hisseler ve sahiplerine ilişkin ayrıntıların ardından, açıklanan sözleşmelerin tamamlanmasını müteakip Eastpharma SARL'nin, Deva Holding A.Ş'nin yüzde 52,58 hissesine sahip olacağı ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV, No: 8 sayılı tebliği uyarınca çağrı yükümlülüğünün Eastpharma SARL tarafından yerine getirileceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!