DEİK, ABD'de Türkiye'nin geleceğini tartışacak

Güncelleme Tarihi:

DEİK, ABDde Türkiyenin geleceğini tartışacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2007 10:49

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesinde faaliyet gösteren DEİK/Türk-Amerikan İş Konseyi, 16 Ekim'de “2008 ve Ötesinde Türkiye” konulu bir konferans gerçekleştirecek.

Türk-Amerikan İş Konseyi Başkanı Ferit Şahenk ve DEİK İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın ev sahipliğinde düzenlenen konferansın sponsorluğunu GE Money, Ata Yatırım ve Garanti Yatırım üstlenecek.

DEİK'ten yapılan açıklamaya göre, seçimler sonrası Türkiye'deki yatırım ve iş ortamının analiz edileceği konferansta; özel yatırım fonlarıyla ilgili gelişmeler, ekonomik ortam ve hukuki düzenlemeler; gayrimenkul, sağlık, bilgi iletişim teknolojileri ile tarım ve gıda alanlarındaki mevcut durum ve hedefler ele alınacak. Konferansta, “Bugün ve Yarının Türkiye’si”, “2008’e Bakış:Ekonomik Ortam ve Düzenlemeler”, “Gelişen Sektörler” konularında sunumlar gerçekleştirilecek yuvarlak masa toplantıları yapılacak.

Konferansa; ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, DEİK Türk-Amerikan İş Konseyi ve Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, General Electric Uluslarası Yatırım Sorumlusu Jonathan Kern, BDDK Başkanı Tevfik Bilgin, SPK Başkanı Doç. Dr. Turan Erol, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Ulrich Zachau gibi üst düzey özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, üst kurul başkanlarının da aralarında olduğu kamu görevlilerinin katılımları bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!