Cüneyt Çakır: Bir hayalim vardı...

Güncelleme Tarihi:

Cüneyt Çakır: Bir hayalim vardı...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 00:54

Veri ile yönetilen dev şirketler Teradata Day 2014’de buluştu. FIFA Hakemi Cüneyt Çakır da etkinlikte konuk konuşmacı olarak “Bir hayalim vardı” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Aralarında Yahoo Japonya, Vodafone İngiltere, Türk Hava Yolları ve Migros’un bulunduğu Teradata müşterileri, İstanbul’da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. “Veri Odaklı Gelecek” temalı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Teradata Bölge Başkanı Chris Armitage, 11 bin çalışanı bulunan şirket için Türkiye pazarının önemine değindi. Gamze Aydın’ın Ülke Müdürü olarak atanmasının ardından Teradata Türkiye’nin önemli atılımlar yaptığını belirten Armitage, global çapta satın almaların yanı sıra organik olarak da büyümesini sürdüren Teradata’nın, Türkiye pazarındaki konumunu da her geçen gün güçlendirdiğini söyledi.

Etkinlikte En iyi Veri Ambarı uygulama Projesi Ödülü TTNET’in, En İyi Veri Ambarı Dönüşüm Projesi Ödülü Türk Hava Yolları’nın, En İyi Çok Boyutlu Kârlılık Projesi Ödülü ise Migros’un oldu.

Haberin Devamı

Cüneyt Çakır: Bir hayalim vardı...

Teraata Ülke müdürü Gamze Aydın

Cüneyt Çakır’ın hayali

Etkinlikte ödül alan şirketlerin yetkililerinin yaptıkları konuşmaların ardından konuk konuşmacı FIFA Hakemi Cüneyt Çakır, “Bir hayalim vardı” başlıklı bir sunum yaptı. Hakemliğe başladığı dönemde amatör kümede 3 yıl içinde 1.000 maç yönettiğini söyleyen Çakır, elde ettiği maç tecrübesinin bugünkü başarısında önemli bir rolü olduğunu kaydetti. Yurtdışında maç yönetmenin yolunun Türkiye’de iyi maç yönetmekten geçtiğini ifade eden Çakır, “FIFA kokartımı aldığım dönem, Türk hakemlerine yurtdışında fazla görev verilmeyen bir dönemdi. Benim de önemli maçlarda görevlendirilmeyeceğime yönelik önyargılarım vardı. Ancak geçen zaman bu anlamda beni haksız çıkardı. Her hakemin hayali Dünya Kupası’nda maç yönetmektir. Bu hayalimi gerçekleştirebildiğim için çok mutluyum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!