Clicksy yatırım turuna çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Clicksy yatırım turuna çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2022 07:00

Yeni nesil fotoğraf baskı platformu Clicksy, 29 Ağustos Pazartesi günü önemli kitlesel fonlama platformlarından fon bulucu’da yatırım turuna çıkıyor.

Haberin Devamı

Kasım 2021’de mobil uygulamasını, Mayıs 2022’de masaüstü versiyonunu kullanıcısıyla buluşturan Clicksy, sekiz ayda 81 ile satış yapmayı başardı.

Clicksy, fotoğraf albümü, fotoğraf baskı, özel temalı kart baskı, çerçeve, takvim kategorilerinde ürünler sunuyor. Şirketin kurucusu ve CEO’su Erdil Akın markanın kullanıcıya sağladığı olanakları şöyle anlattı: “Fotoğraf albümü denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen düğün ve yeni doğan bebek albümleri olur. Biz Clicksy olarak ‘Hayat kutlamaya değer’ sloganıyla yola çıktık. Özel anlarımızı ölümsüzleştirmek ve anıları kutlamak için herkes dilediği gibi fotoğraflarından albümler oluşturabilsin istiyoruz.”

Clicksy’de her zevke ve ihtiyaca uygun özel tasarım albüm bulmanın mümkün olduğunu söyleyen Akın, çeşitli kategorilerden seçim yaparak hızla ve kolaylıkla albüm hazırlanabildiğini vurguladı. Akın, Avrupa’da önemli bir pazar hacmine sahip Fotokitap ürününün Türkiye’deki liderliğine aday olduklarını belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

Clicksy teknolojisi yabancı rakipleriyle yarışır durumda, hatta pek çoğundan üstün tarafları da var. Türkiye’de ise rakipsiz. Bunun yanı sıra biz kullanıcımıza ürünlerimizi, orijinal fotoğraf kağıdına basılı olarak gönderiyoruz. Teknoloji ve tasarım anlamında öncü olmamızın yanı sıra, baskı kalitesi açısından da farkımızı ortaya koyuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!