Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonuçları ne zaman belli olacak?

Güncelleme Tarihi:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı kura sonuçları açıklandı mı  Kura sonuçları ne zaman belli olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2019 10:44

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine yapılacak temizlik ve güvenlik personeli alımı kura sonuçları, bu kapsamda başvurularını tamamlayan binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Noter huzurunda yapılacak kura çekimin ardından istihdam edilecek isimler belirlenecek. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları için merakla beklenen güne girildi. Temizlik ve Güvenlik personeli alımı için gerçekleştirilecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kura çekimi, daha önce duyurulan yerlerden izlenebiliyor. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, o detaylar...

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Bakanlığımıza gönderilen nihai listelerde isimleri yer alan adayların Noter huzurunda kura çekim işlemleri; Temizlik Görevlisi meslek kolu için Personel Genel Müdürlüğünce, Güvenlik Görevlisi meslek kolu için ise, adayların müracaat etmiş olduğu ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerince 06 Kasım 2019 tarihinde saat 10.00’da başladı.

Haberin Devamı

Sonuçlar açıklandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

BAKMADAN GEÇME!