Ceva'ya 'en iyi işyeri' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Cevaya en iyi işyeri ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2009 09:32

CEVA Lojistik, ABD’li danışmanlık devi Hewitt Associates tarafından düzenlenen “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi İş Yerleri Araştırması”nda büyük ölçekli şirketler kategorisinde birincilik ödülüne değer bulundu.

Haberin Devamı

Dünyanın dördüncü büyük lojistik şirketi olan CEVA, Hewitt’in 11 ülkede düzenlediği araştırmada büyük ölçekli şirketler kategorisinde birinci oldu. 11 ülkede yaklaşık 160 bin çalışan ve 4 bin üst düzey yöneticiyi kapsayan ankette CEVA Lojistik Türkiye'den sonra şimdi de Orta ve Doğu Avrupa’nın "En İyi İşyeri" seçildi. Araştırma sonuçları 09 Haziran 2009 tarihinde Wall Street Journal gazetesinde açıklandı.

CEVA’nın Türkiye’de “En İyi İşyeri” seçilmesinden sonra Orta ve Doğu Avrupa’nın “En İyi İşyeri” seçilmesinin tesadüf olmadığını bu başarının arkasında uzun yıllara dayanan çabaların, doğru iletişim ve yatırım stratejilerinin olduğunu söyleyen CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar İnsan Kaynakları ve İletişim Direktörü Nihat Çukurkaya, “Faaliyet gösterdiğimiz alan itibariyle insan kaynağımız en değerli varlığımız, bu doğrultuda çalışanlar ile açık ve net iletişim kurulması önemli bir noktayı oluşturuyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!