Celal Aras ölüm yıl dönümünde anıldı

Güncelleme Tarihi:

Celal Aras ölüm yıl dönümünde anıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 16:33

Aras Holding'in kurucusu Celal Aras, ölümünün ikinci yıl dönümünde anıldı.

Aras Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Celal Aras'ı daha yakından tanımak ve anılarını yaşatmak için Aras Holding'in Kavacık'taki Genel Merkezinde fotoğraf sergisi açıldı. Celal Aras'ın hayat hikayesini aktaran “O Dağın Ardında Ne Var?” adlı belgesel kitap ise yakında yayımlanacak.

İkindi namazının ardından okunan Mevlid-i Şerif'e Aras Ailesinin yanı sıra, Holding çalışanları, Celal Aras'ın yakınları ve sevenleri katıldı. Celal Aras'ın ikinci ölüm yıl dönümü nedeniyle sabah Aras Holding bayrağı yarıya indirilerek holding binasının dış cephesine Celal Aras'ın portresi asıldı. Türkiye genelinde 10 bin çalışan “Kalbimizdesin” yazılı yaka kartlar takarken, Aras Kargo şube vitrinleri ve araçlarına da “Kalbimizdesin” posterleri asıldı.

Celal Aras'ı daha yakından tanımak ve anılarını yaşatmak için Aras Holding'in Kavacık'taki Genel Merkez binası toplantı salonunda açılan fotoğraf sergisinde Celal Aras'ın hayatından önemli kareler yer alıyor. Sergi, bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!