Cambridge’de ekonomi okudu, Trakya Et Dünyası’nı kurdu

Güncelleme Tarihi:

Cambridge’de ekonomi okudu, Trakya Et Dünyası’nı kurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2012 00:00

Organik et üretimini geliştirmek amacıyla harekete geçen Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü mezunu Levent Tetik ile Cambridge Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Caner Yavaş, ‘Trakya Et Dünyası’ restoranını hizmete açarak girişimciliğe adım attı.

Haberin Devamı

Türk halkının damak tadına uygun bir et üretmeyi amaç edindiklerini söyleyen Caner Yavaş, “Türkiye’de büyükbaş hayvancılıkta suni yem kullanımı son derece yaygın. Biz hayvanlarımızı organik besinlerle yeni doğal ortamlarında yetiştiriyoruz” dedi. Levent Tetik ise hedeflerinin, tüm Türkiye’yi ‘Trakya Et’ ile tanıştırmak ve markalaşmak olduğunu ifade etti. Her çeşit et ürününün satıldığı restoranda müşterilerine yemek istedikleri eti seçme ayrıcalığı tanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!