Burger coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Burger Swap ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

Burger coin nedir Hangi borsalardan alınır Burger Swap ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 21:18

Kripto paralara günümüzde ilgi oldukça arttı. Özellikle de BURGER coin çok sık kullanılmaya başlanmıştır. BURGER coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Burger Swap ne zaman çıktı tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

BURGER coin 2021 yılından itibaren değer kazanmaya başlamıştır. Önemli bir kripto para birimi olan BURGER coin pek çok yatırımcı tarafından tercih edilmektedir.

BURGER Coin Nedir?

BURGER coin 2021 yılı itibariyle değer kazanan bir kripto para birimi olarak bilinmektedir. Ani yükselişler yaşayan burger coin sonrasında peş peşe düşüşler de yaşaması ile bilinir. Günümüzde pek çok yatırımcı burger coin'in geleceğini sık sık araştırmaktadır. BurgerSwap, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca bunun geliştiricileri arasında Türklerin yer aldığı bir protokol bulunmaktadır.

Burgerswap, sushiswap'a rakip olarak çıkmıştı. 10 Eylül'de piyasaya giriş yapmış ve dikkatleri üstüne çekmeyi de başarmıştır. Burgerswap borsasının üzerindeki yatırımcılar genel olarak pool, governance ve swap gibi işlemler de gerçekleştirilmektedir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Günümüzde BURGER coin alım satımı yapılmaya başlandığı takdirde pek çok borsadan işlem yapılabilir. Özellikle Binance, Pionex, Bitruei ZT, Mandala Exchange ve KuCoin içerisinde alım ve satımlar yapılmaktadır. Burger almaya karar verenler genellikle kripto para alım satım sitelerine doğrudan kayıt yaptırırlar. Kayıt yaptırıldıktan sonra kimlik doğrulamasının da yapılması gerekmektedir. Kimlik doğrulama sırasında nüfus cüzdanının ön ve arka yüzü de sisteme yüklenir. Bazı borsalarda ise işinin doğrudan öz çekim yapması istenmektedir. Bu bilgiler ve istenilen belgeler kayıt yapılacak sitelere göre değişiklik göstermektedir.

Burger Swap Ne Zaman Çıktı?

Günümüzde sıklıkla talep gören Burger swap, uniswap ve sushiswap gibi kripto paralar ile birbirine benzemektedir. Sushiswap rakibi olarak bilinen Burger swap 10 Eylül tarihinde piyasaya çıkmıştır. Kısa sürede çok sayıda likidite elde eden burger swap yüksek işlem hacmi ile dikkat çekmiştir. Burger coin geliştiricileri Türkiye, Çin ve Birleşik Krallık ile Amerika Birleşik Devletleri'ndedir. Türkiye çıkışlı bir kripto para olduğu düşünülen burger swap geliştiricileri Dr. Mehmet Sabır Kiraz, Tony Tai ve Dr. Süleyman Kardaş olarak bilinmektedir.

Ne İş Yapar?

Haberin Devamı

Burger coin günümüzde çok talep görmektedir. 1 Burger Coin 5.32 dolar olarak bilinmektedir. Kripto para biriminin analizi yapıldığında avantaj ve dezavantajların da araştırılması gerekmektedir. Yatırımlar bu şekilde çok daha fazla değerlenir. Kripto paralar ile işlem yapan kişiler için bazı durumlarda işlem ücreti verilmesi çok can sıkıcı olmaktadır. O nedenle BurgerSwap bünyesinde yer alan yatırımcılara çok daha avantajlı işlem yapabilme olanağı sunulmaktadır. Bu alanlardaki işlem yapabilme olanağı da çok avantajlıdır. BurgerSwap yatırımcılarına demokratik işlem imkanı sunar. Yatırımcıların da yönetim sürecinde daha fazla söz sahibi olduğu düşünülebilir. Bu alanda yatırımcıların projeye olan güveninin artması hedeflenmektedir.

Haberin Devamı

Burgerswap yatırımcıların yaptıkları tüm işlemlerde yüzde 0,3'lk bir işlem ücreti uygulamaktadır. Tüm bu ücretler toplandıktan sonra burger tokenlerini elinde tutan ve yönetim oylamasında yer alan traderlara dağıtılmaktadır. Son günlerin popüler parasından birisi olan Burger Swap hızla yükseliş eğilimine girmiştir. Yatırımcının yüzünü de güldüren BurgerSwap yatırımcıların yatırdığı paraları bir günde ikiye katlamıştır. Uzun süreli yatırım yapan kişiler Burger coin aracılığı ile çok daha önemli avantajlar sağlamışlardır. Otomatik piyasa yapıcı modelini kullanan burger coin bir merkeziyetsiz borsa olarak da çalışmaktadır. Burger coin 2021 yılının Ağustos ayında hızlı bir yükseliş sağlamıştır. Bu sayede Burger Swap hızlı bir yükseliş ile değerini de arttırmıştır. Bu sayede yatırımcının dikkatini de çekmiştir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!