Buharlı ev aletleri devi Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Buharlı ev aletleri devi Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Buharlı temizlik makinelerinin ve kazanı ayrı buharlı ütülerin yaratıcısı İtalyan Polti firması Türkiye'ye geldi.

İtalya'da üretim kompleksi bulunan ve bugün 5 kıtada 38 ülkede ürünleri satılan Polti'nin Yönetim Kurulu Başkanı Franco Polti, dünyanın her yerinde ev kadınlarının beğenerek kullandığı Polti ürünlerini Türkiye'ye getirmekten mutlu olduklarını söyledi.

İlk olarak 1978 yılında İtalya'da piyasaya sürülen Vaporella marka ütüden yola çıkarak bu gün 70 değişik ürün ürettiklerini belirten Polti, ‘‘Üretimimiz sadece temizlik makineleri ile sınırlı değildir, aynı zamanda Espresso ve Cappuccino yapan makineler üretiyoruz’’ dedi.

Elektrik süpürgelerinde devrim yaratarak, buharla temizlik yapan elektrik süpürgesi Vaporetta'yı ürettiklerini kaydeden Polti, elektrikli süpürgelerde kullanılan ve çevre kirliliğine yol açan toz torbasını ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Polti, tanıtım toplantısında söz alan Polti Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Tucker da, Polti ürünlerini Türkiye'de bir yıl garantili olarak satacaklarını ve bir kaç yıl içerisinde kazanı ayrı buharlı ütü pazarını yaratarak bu pazarda lider firma olmayı amaçladıklarını söyledi.

Polti, yetkililerini yaptıkları konuşmalardan sonra 1998 Elite Model Look Türkiye Güzeli Duygu Dikmenoğlu müzik eşliğinde Polti ürünlerini tanıttı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!