Bu cihaz işleri kolaylaştıracak!

Güncelleme Tarihi:

Bu cihaz işleri kolaylaştıracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 10:40

Kitap kurtları için özel olarak tasarlanan sistem daha da geliştirilerek tablet ve dizüstü bilgisayarlar içinde daha kullanışlı hale getirildi.

Haberin Devamı

Özellikle yoğun bir günün ardından keyifle çok sevdiği romanı okumak ya da ders notlarına göz atmak isteyenler, diz üstü bilgisayarını evinin her köşesinde kullanabileyim diyenler, hatta hastalarını internet dünyasından kopmasına gönlü razı olmayan hastane yöneticileri için geliştirilen The Hold It çok amaçlı yapısıyla göz dolduruyor.

BASİT KURULUM RAHAT KULLANIM

Sistemin kurulumu, kullanımı oldukça basit. Üstelik ergonomik tasarımı ve kaliteli aparatlarıyla kullanılan mekanlara da ayrı bir hava getiriyor.

Bu cihaz işleri kolaylaştıracak

HASTANELER VE HASTA ODALARI İÇİN İDEAL

Toplam 4 kilograma kadar ağırlık taşıyabilen The Hold It ile gözleri yormadan kitap, e-kitap okumak, tablet, ve diz üstü bilgisayarlarda çalışmak mümkün. Rahatça her ortamda kullanılabilen, yüksek hareket kabiliyetine sahip sistem 140 cm yüksekliğe kadar ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

Ev, ofis, hastane ve kaliteli sunum yapmak isteyenler için oldukça ideal sistem çok sayıda ülkede hastanelerde ve rehabilitasyon merkezlerinde yaygın olarak kullanılıyor.
The Hold It engellilerin hayatına da kalite katan bir sistem olarak tavsiye ediliyor.

Bir Acar Group şirketi olan ABM Yayınevi tarafından ithal edilen The Hold It, şimdiye kadar üretilen kitap tutucu, rahle ve tablet kılıflarının neredeyse tamamını bir kenara bırakacak kadar iddialı. Her açıdan okuma ve çalışma imkanı veren sistem konforuna kalite katmak isteyenler için ideal..

TÜRKİYE DEV BİR PAZAR

Türkiye'de bilgisayar, internet ve kitap dünyasını yakından takip eden 1 milyon yaşlı 9 milyon engelli ve her yıl yatarak tedavi gören 750 bin kişinin okuma-sosyal hayattan kopmadan gündelik hayatına devam ettirmede büyük kolaylık sağlayan sistem en çok ortopedik engellileri ilgilendiriyor.
Türkiye'deki ortopedik engelli sayısı nüfusun yüzde 2.5'ni oluşturuyor. Özellikle ortopedik engellilerin hayat kalitesini yükseltecek bu sistem, sosyal sorumluluk projelerinde yer alması sağlanmalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!