Borsa şirketlerinden haberler

Güncelleme Tarihi:

Borsa şirketlerinden haberler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2006 16:10

Ünal Tarım Ürünleri İhracat ve Sanayi A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurulu 3 Şubat 2006 Cuma günü İstanbul'da yapılacak.

Şirketten İMKB'ye yapılan açıklamaya göre, Olağanüstü Genel Kurulda, şirket ana sözleşmesinin “sermaye” başlıklı 7. maddesinin YTL'ye göre tadil edilmesi ile şirket ana sözleşmesine geçici 2. maddenin eklenmesi, 2004 yılı için SPK'nın tebliğleri gereği UFRS kapsamında oluşan geçmiş yıl zararlarının enflasyon farklarından mahsubu konuları görüşülecek.

-KEREVİTAŞ-

Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB'ye gönderilen yazıda, Sudzucker AG tarafından, şirket aleyhine 22 Eylül 2005 tarihinde yapılan Genel Kurulda alınan kararların iptali ve icrasının geri bırakılması konusunda 21 Aralık 2005 tarihinde İstanbul 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde 2005/597e. sayı ile tedbir talepli dava açıldığı ve duruşmanın 4 Nisan 2006 günü yapılacağının bugün şirkete tebliğ edildiği bildirildi.

-AKBANK-

Akbank T.A.Ş. Yönetim Kurulu kararıyla şube dönüşüm planı kapsamında Beşevler Sanayi Şubesi'nin, İzmir Yolu Küçük Sanayi Girişi 3. Evler Mah. Nilüfer Caddesi No: 4/2 Nilüfer/Bursa adresinde, Sabiha Gökçen Havaalanı Şubesi'nin, Sabiha Gökçen Havaalanı Dış Hatlar Terminali Kurtköy/Pendik, İstanbul adresinde faaliyete geçtiği belirtildi.

-TAT KONSERVE-

Tat Konserve Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu, mevcut finansal borçların yeniden yapılandırılması kapsamında Garantı Bankası A.Ş.'den 20 milyon dolar tutarında orta vadeli işletme döviz kredisi kullanılmasına, bu konu ile ilgili olarak ihtiyaç olduğu takdirde gerekli teminatların verilmesi, bu kapsamda gerekli belgelerin düzenlenmesi ve imzalanması hususunda şirket yönetimine yetki verilmesine oybirliği ile karar verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!