Boat Show'da yeni halatı tanıtıyor

Güncelleme Tarihi:

Boat Showda yeni halatı tanıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2010 15:52

Teknik ve Teknolojik Halatlar, Endüstriyel İş Güvenliği ve Yüksekte Çalışma Sektörü’nde 30. Yılını dolduran Kaya Yapı, Yeni Geliştirdiği Yarış Halatları GP Rock D32 ve Rock D Pro’yu 12-21 Şubat’ta Düzenlenen Avrasya Boat Show’da Tanıtıyor.

Haberin Devamı

1980 yılında Teknik ve Teknolojik Halatlar, Endüstriyel İş Güvenliği ve Yüksekte Çalışma Sektörü’nde faaliyet göstermek üzere kurulan Kaya Yapı, sektördeki 30. yılında, yelken sporuna yönelik geliştirdiği halatlara GP Rock D32 ile bir yenisini ekledi.

Özellikle yarış tekneleri için, içi Spectra 100 kaplamalı olarak üretilen GP Rock D32 halatında yüzde otuz mukavemet artışı sağlanırken, esneme de minimuma düşürüldü.

Kaya Yapı, sahip olduğu gelişmiş makine parkuru ile can güvenliği ve performansın amaçlandığı her alanda, konum ve şartlara uygun teknik özelliklerde, standart veya konuya özel, uluslar arası sertifikasyona sahip, çok çeşitli yapıda ve hammaddeden, farklı renk ve 1mm’den, 72mm’e kadar çap seçenekleri ile 3, 8 ve 12 kollu her tipte halatın üretimini yapıyor.

Avrasya Boat Show’da yarış, gezi, batan bağlama, yüzen bağlama, savunma, outdoor, iş güvenliği, yelken yapımcıları, su sporları ve dingi olmak üzere on farklı halat serisini tanıtılacak.

Kaya Yapı Genel Müdürü Kemal Kaya, “Denizcilik Sektörü, halat üretimimiz içinde önemli bir paya sahip. Hobi ya da ticari amaçlı tüm halat ihtiyaçlarını karşılamak üzere, ürün gamımızı sürekli genişletiyoruz. Bu sene İstanbul Yelken ve Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulüpleri’ne yaptığımız sponsorluklarla da, ekibimizle, hem kendi halatlarımızı yerinde test etmeyi, hem de yelken sporuna desteğimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!