'Birlikte daha güçlüyüz'

Güncelleme Tarihi:

Birlikte daha güçlüyüz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 23:36

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi Aytemiz, sayısı 515’e ulaşan bayileri ile Antalya’da bir araya gelirken, Aytemiz Akaryakıt kurucusu İsmail Aytemiz, “Birlikte daha güçlüyüz” mesajı verdi. Sektördeki hareketlenmeye işaret ederek, “Bu ülke bizim ülkemiz, bu iş bizim bildiğimiz iş. Biz Aytemiz olarak, sektörümüze ve işimize sahip çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

AKARYAKIT dağıtım şirketi Aytemiz, yaklaşık 515 bayisi ile Antalya’da buluştu. Şirket olarak yakaladıkları bu hızlı büyümede, bayilerinin gayretinin ve müşterilerinin sadakatinin önemli payı olduğunu vurgulayan Aytemiz Akaryakıt Kurucusu İsmail Aytemiz, “Birlikte daha güçlüyüz” mesajı verdi.

TRANSFER ŞAMPİYONU
Akaryakıt piyasasının en hızlı büyüyen markası Aytemiz, Antalya’da gerçekleştirdiği bayi buluşmasında, çalışanlarına, iş ortaklarına ve müşterilerine “Birlikte daha güçlüyüz” dedi. 515 bayi ve toplamda 700 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen buluşmada, Aytemiz’in üst yönetimi 2015 yılını değerlendirirken, 2016 ve 2017’nin hedefleri de açıklandı. 2010 ve 2015 yıllarında gerçekleştirilen transfer dönemine şampiyon olarak damga vuran ve akaryakıt piyasasında bayiler tarafından en çok tercih edilen marka olan Aytemiz, “Türkiye ekonomisi ve akaryakıt sektörüne olan güvenimiz tam” mesajı verdi. Son dönemde sektördeki dağıtıcılar arasında bir hareketlenmenin yaşandığı ve buna bağlı olarak bazı şirketlerin el değiştirme sürecinden geçtiğine dikkat çeken Aytemiz Akaryakıt Kurucusu İsmail Aytemiz, “Bu ülke bizim ülkemiz, bu iş bizim bildiğimiz iş. Biz Aytemiz olarak, sektörümüze ve işimize sahip çıkacağız. Sahip olduğumuz özgüvenle bunu bir fırsata dönüştüreceğiz. Daha da büyüyerek, bu işi en iyi yapan ve yapacak şirketlerin ‘bu ülkenin şirketleri’ olacağını kanıtlayacağız. Çünkü sektörümüzün geleceğine ve ülkemize olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

BİR ADIM İLERİSİ
Aytemiz ailesi içinde bulunmanın kendisi için gurur verici olduğuna değinen Aytemiz Yönetim Kurulu Başkanvekili Yahya Uzdiyen de bayi buluşmasına yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Aytemiz olarak hep bir adım ileriyi düşünüyoruz. Bayilerle birlikte giderek güç kazanıyoruz. Aytemiz’in sektöre getirdiği bu heyecan aksamadan uzun yıllar devam edecek. Doğan Holding 60 yıla yakın tecrübesi ile birçok farklı sektörde faaliyet gösteren bir gruptur. Sürekli büyüme odaklı, kendini yenileyen, değişik sektörlerde faaliyet gösteren ve kendini kanıtlamış bir holdingtir. Yaptıklarımız da yapacaklarımızın göstergesidir.”

300'DEN 515'E ÇIKARDIK
BİR önceki bayi toplantısında 300 olan bayi sayısını 515’e ulaştırdıklarına dikkat çeken Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke ise ligdeki yerlerinin tescillendiğini söyledi. Ahmet Eke, şöyle konuştu: “Her geçen gün güçlenen dağıtım ağımız, kaliteli ürünlerimiz ve sektörde fark yaratacak hizmetlerimiz sayesinde, akaryakıt dağıtım sektöründeki en dinamik ve en çok tercih edilen markalarda ilk sıralarda yer almaya hazırlanıyoruz. Ligdeki yerimiz tescillendi. Daha şimdiden pazar büyükleri arasındaki yerimizi aldık ve zaten pozitif olarak bilinen Aytemiz algısı, güçlenerek arttı. Rüzgâr arkamızda. Bu başarıya hepimiz ortak olacağız. AYT- Araç ve Yakıt Tanıma, sadakat kart gibi elektronik sistemlere yapacağımız yeni yatırımlarla, büyüme hızımız daha da ivme kazanacak. Hangi marka çatısı altında olursa olsun, bütün bayiler bu yeni oluşumu yakından izliyor, hatta bizi bizden daha iyi tanıyor ve biliyorlar. Rakip markaların güçlü bazı bayilerinin, hedeflerimizi gördükten sonra, bize katılma hızının arttığını gözlemliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!