Beş tesisi aynı anda açtı

Güncelleme Tarihi:

Beş tesisi aynı anda açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2012 12:08

Otokoç Otomotiv, İstanbul ve Antalya’da yeni ve yenilenen 5 tesisinin açılışını aynı gün ve saatte canlı bağlantılar eşliğinde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Birmot ve Otokoç’un İstinye’deki tesisinden canlı bağlantılarla yapılan açılış törenleri Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, TOFAŞ CEO’su Kamil Başaran, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Aynı anda Yenibosna tesisinde yapılan törene Otokoç Markasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven ev sahipliği yaparken Antalya’daki törende ise Birmot Markasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya yer aldı.

Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Otokoç Otomotiv’in 5 tesisinin açılışını aynı anda gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu yıl daralan otomotiv pazarına rağmen yatırımlara devam ettiklerini kaydeden Çimen, "Yenilediğimiz tesisler ile yüzde 8 ek istihdam yaratarak 2012’yi yüzde 10 ciro artışıyla tamamlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir de daha çok müşteriye ulaşmak ve mevcut müşterilere daha iyi hizmet vermek için yatırım yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!