BDDK Başkanı Cem Uzan ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

BDDK Başkanı Cem Uzan ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2004 11:17

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, Uzan ailesinden Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan ile İstanbul'da görüştü. Bilgin, bugün Çukurova Grubu üst yönetimiyle de biraraya gelecek.

Haberin Devamı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, Uzan ailesinden Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan ile İstanbul'da bir araya geldi. BDDK'nın Gayrettepe'deki binasında yapılan görüşme, basına kapalı olarak gerçekleşti.

Görüşmeye 34 TC 3109 plakalı bir ciple gelen Cem Uzan'ın BDDK Başkanı Tevfik Bilgin ile görüşmesinin içeriğine ilişkin bir bilgi verilmedi.

ÇUKUROVA YÖNETİCİLERİYLE GÖRÜŞME

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, öğleden sonra Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet ile İstanbul'da bir araya geldi.

BDDK'nın Gayrettepe'deki binasındaki görüşme, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Bilgin ile Karamehmet'in yaklaşık yarım saat süren görüşmesinin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Yapı Kredi'nin satışına ilişkin bugün öğleden sonra BDDK'da önemli bir zirve yapılacak. BDDK yetkilileri ile Çukurova Grubu üst yönetimi arasında yapılacak görüşmede bankanın satışına ilişkin konular masaya yatırılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!