BankEuropa 'Millennium Bank' oldu

Güncelleme Tarihi:

BankEuropa Millennium Bank oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2006 14:09

Portekiz merkezli Millennium BCP'nin yüzde 100 iştiraki olan BankEuropa, ismini “Millennium Bank” olarak değiştirdiğini duyurdu.

Haberin Devamı

BankEuropa'dan yapılan açıklamada, Millennium BCP'nin ul uslararası stratejileri kapsamında gerçekleşen isim değişikliğinin, aynı zamanda grubun Türkiye pazarına olan bağlılığı ve bu pazara verdiği öneme işaret ettiği kaydedildi.
Açıklamada, Millennium Bank adı ile birlikte kurumsal kimlik, logo kullanımı ve mimari yapıda gerçekleştirilecek olan yeniliklerin bugün hayata geçirildiği, yeni markaya geçiş çalışmalarının banka genelinde 31 Aralık 2006 tarihine kadar tamamlanacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, bankanın yeni kurumsal kimliğe geçen ilk şubesi olan Maçka Şubesinin açılışının Millennium BCP Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Paulo Teixeira Pinto, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Filipe Pinhal ve Grubun Avrupa bölgesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Francisco de Lacerda'nın katılımıyla yapıldığı belirtildi.

YENİ SLOGAN

Haberin Devamı

Millennium Bank'ın yeni sloganının ise “Hayattan esinleniriz” olduğu kaydedildi. Millennium Bank Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı, yaptığı açıklamada, bugünün, bankaları için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu kaydetti.

“Ana kuruluşumuzun bize kendi adını vermesi son derece anlamlı” diyen Yaramancı, bunun Millennium BCP'nin Türkiye pazarına ne kadar önem verdiğini gösterdiğini belirtti.

Yaramancı, ana kuruluşla gerçekleştirilen bu entegrasyon sonucunda, pazardaki varlıklarının artacağına, gelecekte daha geniş bir şube ağı ile bankacılığın daha çok alanını kapsayacaklarına inandığını ifade etti.

MILLENNIUM BCP

Açıklamada, Portekiz'de finansal piyasaların özel sektöre açılması ile birlikte 1985 yılında kurulan Banco Comercial Portugues'in (BCP), bugün yüzde 100'ü halka açık, “Portekiz'in en büyük özel bankası” konumunda bulunduğu, 31 Aralık 2005 itibarıyla 840 milyon Euro net karı ile “Avrupa'nın önde gelen” bankacılık kuruluşları arasında yer aldığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!