Atamalar

Güncelleme Tarihi:

Atamalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2002 12:33

Çelikoğlu Thuraya´da
Hakan Çelikoğlu, Dedeman Topluluğu´nun telekomünikasyon alanındaki yeni girişimi olan Thuraya Türkiye´nin genel müdürlüğüne atandı. ODTÜ idari İlimler Fakültesi´nden mezun olan Çelikoğlu, Efes Pilsen ve Pepsi Cola´da satış-pazarlamada çalıştı. Turkcell´in pazarlama satış direktörlüğünü ve CorBuss´ın genel müdürlüğünü yaptı.

HP´de iki atama
Tayfun Topkoç, yeni HP´de ISE üretim sektörü pazarlama direktörlüğü görevine atandı. Topkoç´un atanmasıyla boşalan kurumsal müşteriler pazarlama direktörlüğü görevine de Işık Deliorman Aydın getirildi. Aydın, HP Türkiye´de İK ve Kalite yöneticiliği görevlerinde bulundu. Topkoç ise, üç yıldır HP Türkiye´de pazarlama müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Turk.Net´te atamalar
Turk.Net´te Ar-Ge uygulama geliştirme müdürlüğüne Safa Topbaş, kurumsal satış ve pazarlama müdürlüğüne Mürşit Süer, insan kaynakları direktörlüğüne Ayşe Buyçe Tarhan, iş geliştirme müdürlüğüne Ayşe Tabuk getirildi. Topbaş, Turk,Net´te beş yıldır Ar-Ge müdürlüğü görevini yürütüyordu. Tarhan, en son Nokia Network´te İK danışmanı olarak görev yapıyordu. Tabuk ise Sabancı Holding Bilgi Telekomünikasyon Dairesi´nde müdür olarak çalışıyordu.
Meletmetçi Diageo´da
Diageo´nun pazarlama direktörlüğü görevine Arek Meletmetçi getirildi. 1967 doğumlu olan Meletmetçi, Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Kariyerine P&G Türkiye´de başladı. 10 yıl süreyle P&G´de görev yaptı. Son olarak yine aynı şirketin kağıt grubunda pazarlama direktörü olarak görev yapıyordu.

Öztürk Park´a döndü
Murat Önder Öztürk altı yıllık bir aradan sonra Park Grubu´na geri döndü. Havaş´ın 1995´te özelleştirilmesinden sonra bir yıl süreyle genel müdürlüğünü yürüten Öztürk, Park Grubu´nun Turizm, Oteller, Havaalanı Yer Hizmetlerinden sorumlu bölüm başkanı olarak göreve başladı. 1962 Ankara doğumlu olan Öztürk, İTÜ Uçak Mühendisliği mezunu.

Siemens´te görev değişimi
Siemens Beyaz Eşya´nın Genel Müdürü Rüdiger Nickel, yönetimi satış direktörü Haluk Çelebioğlu ve pazarlama müdürü Bahriye Bayraklı´ya bıraktı. Çelebioğlu, Siemens Türkiye´de satıştan sorumlu genel müdür yardımcısı, satış direktörlüğü ve marka sözcülüğü yaptı. Bayraklı, Siemens´e eğitim sorumlusu olarak katıldı. 2000´den bu yana şirketin pazarlama müdürüydü.

Burger King´e yeni kadro
Burger King´in Türkiye temsilcisi TAB Gıda´da yönetim kadrosu yenilendi. Şirketin yeni yönetim kadrosu şu isimlerden oluşuyor;``Genel müdür Galip Yorgancıoğlu, pazarlama direktörü Cihan Kırımlı, İK müdürü Rıza Balta, franchising müdürü Sermet Işın, emlak müdürü Gülsün Hakman, kalite sağlama müdürü Lemi Armağan, mali işler müdürü Özgür Çetinkaya, inşaat müdürü Şafak Kanbur.''

Basınköy İlköğretim´de terfi
Özel Basınköy İlköğretim Okulu´nda müdürlük görevine Emine Karayel getirildi. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi mezunu olan Karayel, Fransa ve İngiltere´de idari ve yönetim mastırı yaptı. Galatasaray Lisesi ve Kültür Koleji´nde uzun yıllar görev yaptı. Son olarak Basınköy İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Digilane´e satış müdürü
Digilane´de satış müdürlüğü görevine Gülen Gündüz Yılmaz getirildi. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği´nden mezun olan Yılmaz, daha önce Logo Yazılım´da pazarlama ürün müdürü, SAP Türkiye´de proses ve CPG sektörlerinden sorumlu müşteri yöneticisi olarak görev yaptı. Son olarak Compaq Türkiye´de yüksek performanslı sunuculardan sorumlu kanal müşteri yöneticisi olarak çalışıyordu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!