Angelina Jolie, İtalyan dergisinden seçti, Erol Albayrak’tan giyinecek

Güncelleme Tarihi:

Angelina Jolie, İtalyan dergisinden seçti, Erol Albayrak’tan giyinecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2012 00:00

Ünlü yıldız Angelina Jolie, bir İtalyan dergisinde Erol Albayrak tasarımlarını beğendi. Jolie’nin ilgisinden e-mail yoluyla haberdar olduğunu belirten Erol Albayrak, “En büyük hayalim onu giydirmekti. Beğendiği altın simli elbiseyi göndereceğiz ama BM İyi Niyet elçisine Afrika ve Türk izleri taşıyan kumaştan özel bir elbise de hazırlayacağım” dedi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Moda Haftası kapsamında hazır giyim koleksiyonunu sergileyen, aynı zamanda haute couture tasarımlara da imza atan Erol Albayrak, dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie’nin de ilgisini çekti. İtalyan Collezioni Donna dergisini incelerken gördüğü Erol Albayrak tasarımlarına hayran kalan Hollywood’un stili en çok beğenilen kadınlarından Angelina Jolie, e-mail göndererek dergide gördüğü elbiselere talip oldu. En büyük hayalinin Angelina Jolie’yi giydirmek olduğunu belirten Erol Albayrak, “Şimdi bu hayalim gerçekleşiyor. Zaten kendisinin stilini oldukça iyi tanıyorum. O yüzden özellikle oturup onu çalışmam gerekmiyor” dedi.

Angelina Jolie’nin Birleşmiş Milletler’in (BM) İyi Niyet Elçisi olduğunu hatırlatan Erol Albayrak şunları söyledi: “Ben genellikle kumaşlarımı da kendim tasarladığım için kumaş deseni konusunu da düşünüyorum. Agelina Jolie’ye desen ağırlıklı kumaş hareketlerinin olduğu ama basit bir model tasarlayacağım. Onun deseninde hem Afrika çizgilerinin hem de bizden iz taşıması için etnik çizgilerin yer almasını istiyorum.”

Haberin Devamı

Oscar’a yetiştirmek isterdim
Angelina Jolie’nin dergide gördüğü altın simli tasarımı beğendiğini anlatan Albayrak, “İlk etapta onu göndermek istiyoruz. Aslında Oscar’a kadar ona özel bir tasarım yetiştirmek için zamanımız olsun isterdim. Ama yetiştirmek zor. O yüzden ilk etapta altın simli tasarımı gönderip sonra devamını getirebilirim” diye konuştu.

Para vermese de olur
Angelina Jolie’ye 3’ü haute couture, 6’sı hazır giyim koleksiyonundan toplam 9 parça göndereceklerini kaydeden Albayrak, “Couture’de sözünü ettiğim kumaş hareketleri ağırlıklı elbisenin yanı sıra bir de gerçek el örgüsü bir ürün göndereceğim. Ücret almak da istemiyorum. Gönderdiğim ürünleri giymesi benim için yeterli” dedi.

Uygun tasarım sordular
Albayrak, kendileriyle bağlantı kuran menajerlik şirketinin Angelina Jolie’nin tarzına ve çizgisine uygun tasarımlar yapıp yapamayacaklarını sorduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Tasarlarken tabii ki onun zevklerini dikkate alacağım. Son birkaç defilemin linkini gönderip beğendiği elbiseleri seçmesini de isteyebilirim. Bu ürünleri kendim götürmeyi çok isterim ama ilk parçaları kendim götürmesem de bundan sonra ilişkimizin sürmesi durumunda gidip tanışmak isterim.”

Haberin Devamı

Jolie 200 dolarlık elbise de giyiyor

EROL Albayrak markasının Genel Müdürü Noyan Şahin, Angelina Jolie’nin tanınmış isimlerden giyinen biri olmadığını belirterek, “200 dolarlık elbiseleri de var. Daha çok keşfeden ve çizgilerini beğendiği elbiseyi giyen bir kadın. Bazen tasarımcılardan aldığı elbiseleri ilginç şekillerde de kullanıyor. Örneğin önü açık bir elbiseyi ters giyip sırt dekolteli hale getiriyor” dedi.

Kuzey Irak’ta mağaza açacak

EROL Albayrak, Kuzey Irak’ta bir mağaza açmayı planladıklarından söz ederek, “Bu mağaza öncesinde yine orada bir defile yapabilirim. Şu an satışlarımdan hazır giyim ve couture yüzde 50 pay alıyor” dedi. Albayrak, İstanbul Moda Haftası’ndaki defilelerinin satın alma ofislerinin ilgisini çektiğini, pek çok firmanın kendileriyle temas kurduğunu da söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!