Amerikan ‘Panaroma’sı

Güncelleme Tarihi:

Amerikan ‘Panaroma’sı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 21:49

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun oğlu Mehmed Eroğlu’nun büyük hissedarı olduğu Panaroma Bilişim’in çoğunluk hissesinin ABD’li Verifone tarafından satın alınması, düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.

Haberin Devamı

Yapılan satış işlemi sonrası Panaroma Bilişim’in çoğunluk hissesi Verifone’a geçerken, bu şirkette hissesi bulunan 5 ortağın belli orandaki hisseye sahip olmaya devam edecekleri öğrenildi. Panaroma, son dönemde hızla büyüyen yeni nesil yazar kasa alanında faaliyet gösteriyor. Düzenlenen toplantıda konuşan Verifone Doğu Avrupa Orta Doğu ve Afrika Başkanı Bülent Özayaz, Verifone’nun dünya genelinde 150 ülkede faaliyet gösterdiğini söyledi. Özayaz, yıllık 2 milyar dolar cirosu olan Verifone’nun, bu yıl yatırım yaptığı dördüncü ülkenin Türkiye olduğunu anlattı. Özayaz, Verifone’nun, dünya genelinde faaliyet gösterdiği pazarlarda her zaman alanında ilk ikide yer aldığına işaret ederek, Türkiye için de hedeflerinin bu olduğunu kaydetti.

Özayaz, geliştirdikleri yeni ürünleri ile ilgili ise şunları kaydetti: “Tebliğe uygun bir yazar kasa. Bu ürün aynı zamanda Amerika’da, her 10 büyük perakendecinin 8’inde kullanılan cihaz. Yeniden geliştirilmiş bir ürün değil. Sahada milyonlarca adet konumlandırılmış bir cihaz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!