Alp Alkaş vefat etti

Güncelleme Tarihi:

Alp Alkaş vefat etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2012 00:00

Londra’da çalışan 27 yaşındaki Alp Alkaş önceki geceyarısı evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

27 yaşındaki Alkaş’ın kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürüldü.  Musevi cemaatinin en önemli işadamlarından olan Alkaş Danışmanlığın sahibi Avi Alkaş sabah aldığı ölüm haberi sonrası hemen ilk uçakla Londra’ya hareket ederken yanında Alp Alkaş’ın Efes Pilsen yardımcı antrenörü olan ağabeyi Emir Alkaş da yer aldı.
Robert Kolej’nin ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Bilişim Sistemleri bölümünü bitirdi. Üniversite hayatı boyunca alışveriş merkezleri ve perakende danışmanlığı yapan Alkaş Danışmanlık’ta çalışan Alp Alkaş, bu süreçte önemli alışveriş merkezi konsept geliştirme ve kiralama departmanlarında görev aldı. Alp Alkaş, şirketin dünyaca ünlü gayrimenkul hizmet firması Jones Lang LaSalle ile stratejik ortaklığa girmesinin ardından, şirketin Avrupa merkezinin bulunduğu Londra’ya yerleşti Avrupa Perakendesi Sermaye Piyasaları (European Retail Capital Markets) ekiplerinde görev aldı.
Yirmi iki yaşında perakende sektörünün önemli sertifikasyonlarından CSM(Certified Shopping Center Manager) ve CMD(Certified Marketing Director) ünvanlarına hak kazanan Alp Alkaş, bu iki ünvanı kazanan tarihteki en genç kişi olarak ICSC Next Generation programının Yönetim Kurulu’na kabul edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!