Ace of M.I.C.E. Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme Tarihi:

Ace of M.I.C.E. Ödülleri Sahiplerini Buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2012 11:35

Sektörün ‘As’larının belirlendiği 1.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri (Ace of M.I.C.E.) sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TUROB Başkanı Timur Bayındır, TYD Başkanı Turgut Gür ve ünlü bilardocu Semih Saygıner gibi siyaset ve iş dünyasından tanınmış simaların katıldığı gecede, 4 ana sektörde 24 firmaya 27 ayrı kategoride ödül verildi.

Turizm Medya Grubu tarafından düzenlenen Ace of M.I.C.E. Ödülleri için bir araya gelen 36 profesyonelden oluşan jüri, temel olarak yaratıcılık ve konsept çalışmaları, referanslar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağladığı katkılar ve sürdürülebilir turizm için yapılan çalışmalar çerçevesinde değerlendirdiği 24 firmayı ödüle layık buldu.

Pek çok firmanın ödül aldığı gecede, Marmara Bölgesi’nin en iyi toplantı oteli ödülünü Güral Sapanca Wellness&Convention alırken, İstanbul’un en iyi toplantı oteli ödülüne ise Conrad Hotel aldı. Ödül gecesinde ayrıca alışılagelmişin dışında farklı bir oylama sistemi ile Türkiye’nin en iyi festivali seçildi.  Aday olan Fanta Gençlik Festivali, Rock’n Coke ve Akbank Caz için davetlilerin yaptığı oylama sonucunda kazanan, 2003 yılından bu yana düzenlenen Rock’n Coke festivali oldu.

Haberin Devamı

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman ödül gecesinde yaptığı açılış konuşmasında, M.I.C.E. (Meeting, Incentive, Congress, Events) sektörünü bir araya getirmek, başarıların ödüllendirilmesini sağlamak, sektörün kalite çıtasının yükselmesine katkıda bulunmak ve yurtiçi - yurtdışı pazarda sektörün bilinirliliğini artırmak amacıyla 15 ay önce bu projeye başladıklarını belirtti.

Toplam 230 başvuru aldıklarını sözlerine ekleyen Volkan Ataman, "Jüri üyelerimiz ilk aşamada 230 başvuruyu web üzerinden değerlendirerek, her kategorinin ilk 3 adayını belirledi. Belirlenen 75 aday firma, 27 Ocak’ta jürinin karşısına geçerek birebir sunumlarını gerçekleştirdiler ve bu oylama sonunda her kategorinin birincisi belirlenmiş oldu" dedi.

Ataman, sektörün ilerlemesi ve sinerjinin oluşturulması için büyük katkı sağladığına inandıkları Ace of M.I.C.E ödüllerinin gelenekselleşerek, her yıl düzenleneceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!