70 milyon Euro yatırıyor, Soho’yu İstanbul’a getiriyor

Güncelleme Tarihi:

70 milyon Euro yatırıyor, Soho’yu İstanbul’a getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2012 00:00

Soyak, İstanbul’un merkezi noktalarından Zincirlikuyu’da yeni bir projeye başladı.

New York ve Londra’nın sembol caddelerinden Soho’dan yola çıkan ve Soyak Holding’in kısaltmasını da adında taşıyan Soyak Soho projesi, 77 rezidans dairesi ve 3 bin 500 metrekarelik ofisten oluşuyor. 70 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçecek olan Soyak Soho’da metrekare fiyatı ise ortalama 4 bin 500 Euro olarak belirlendi. Ekrana yansıtılan hologramı ile projeyi anlatan Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, Soyak Soho ile ‘kalabalığın içinde kalabalıklardan uzak’ bir yaşam vaat ettiklerini belirterek, “Projemiz, İstanbul’un Soho’su olsun istiyoruz” dedi. Çamlıbel, genellikle orta gelir grubunu hedeflemelerine karşın, arazinin merkezi konumundan dolayı rezidans projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.
Projenin temelleri atıldı
Emre Çamlıbel’in verdiği bilgilere göre, Soyak Soho projesi toplam 77 rezidans daire ve 3 bin 500 metrekarelik ofis alanlarından oluşuyor. Tüm rezidans ve konsiyerj hizmetlerinin verildiği 7 katlı butik projenin rezidans kısmı, büyüklükleri 65 ile 252 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 1+1 dubleks ve 3+1 dublekslerden oluşuyor. Projedeki 77 dairenin yüzde 20’sinin satışı lansman öncesinde, Soyak’ın daha önceki müşteri portföyüne gerçekleştirildi. Temelleri geçen hafta atılarak inşaatı başlayan projenin 2013 yılında teslim edilmesi planlanıyor.
Spa-spor salonu yok
Soyak Soho bünyesinde alışveriş merkezi, spa, spor salonu ve güzellik merkezine yer vermek yerine merkezi noktalara 1-2 dakikalık mesafede bu imkanlara ulaşım kolaylığı sunduklarını belirten Emre Çamlıbel, “Merkezi iş alanlarına yakınlığı, metro, metrobüs gibi alternatif ulaşım olanakları ile İstanbul’un en işlek noktasında kalabalıktan hoşlanmayanlara bir yaşam sunmak istedik. Daire sahipleri, istedikleri zaman kalabalıklara inecek.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!