50 bin aracı FiloTürk ile takip edecek

Güncelleme Tarihi:

50 bin aracı FiloTürk ile takip edecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2010 17:08

Ar-Ge faaliyetlerini Bilkent Cyberpark'ta sürdüren ve araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında hizmet veren teknoloji firması Mobiliz, tüm kanal, pazarlama, teknik destek ve Ar-Ge organizasyonunu yeniden yapılandırarak kurduğu FiloTürk ile 50 bin aracın GPS ile takibini ve filo yönetimini yapacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Mobiliz’in kurulduğu 2004 yılından bu yana sunduğu yeni nesil araç takip ve filo yönetim sistemleri ile firmalara yüksek verim ve rekabet gücü kazandırdığı belirtilerek, FiloTürk’ün bundan böyle, Mobiliz’in 3 bin 500’ü aşkın müşterisine doğrudan hizmet vereceği bildirildi. Açıklamada, Mobiliz’in Ar-Ge faaliyetlerini Bilkent Cyberpark’ta yer alan Ankara Teknoloji Geliştirme Bölgesinde sürdürdüğü kaydedilirken, Mobiliz satış ve servis hizmetlerini yürütecek olan FiloTürk’ün ise Türkiye’nin ilk ve tek mobil takip operatörü unvanını taşıdığı belirtildi.

MOBİLİZ SİSTEMLERİ, TÜM TÜRKİYE’DE KULLANILIYOR

Amaçlarının, beklenti ve ihtiyaçları doğrudan karşılayan daha yakın hizmetle müşteri memnuniyetini artırmak ve Mobiliz’in pazardaki liderlik konumunu güçlendirmek olduğunu belirten Mobiliz Genel Müdürü Levent Aydoğan: “Mobiliz, konusunda Türkiye’nin en güçlü Ar-Ge kadrosu ile geliştirdiği yeni nesil araç ve filo yönetim sistemleri ile hem teknoloji hem de hizmet kalitesi açısından lider konumda bulunuyor. Mobiliz’in öncü rolünün bir eseri olan FiloTürk ile bundan böyle ürün ve hizmetlerimizi müşterilerimize daha etkin bir şekilde ulaştırılacağız. Hedefimiz müşteri memnuniyetinde çıtayı daha da yükseğe taşıyarak pazardaki lider konumumuzu pekiştirmek olacaktır” dedi.

Levent Aydoğan, Mobiliz’in sunduğu araç takip ve filo yönetim sistemlerinin, halihazırda çoğunluğu kendi sektörünün lideri olan 3 bin 500’ü aşkın firma tarafından, 50 bini aşkın araçta kullanıldığını söyledi. Aydoğan, verdikleri hizmetin GPS uydu takip yöntemi ile elde edilen konum, hız gibi bilgilerin, uygulamaya bağlı olarak araca monte edilen diğer sensör verileri ile birlikte GSM/GPRS üzerinden bir merkeze iletilmesi ve kullanıcılara tamamen İnternet tabanlı olarak sunulması esasına dayandığını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!