220 milyon Euro’luk AVM

Güncelleme Tarihi:

220 milyon Euro’luk AVM
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2012 00:00

TÜRKİYE’nin ilk “Future Store” konseptli İstanbul Beylikdüzü’ndeki Marmara Park Alışveriş Merkezi, 21 ay süren inşaatın ardından, dört kat üzerine yayılmış 250 mağazası, restoran ve cafeleri ile dün açıldı.

Haberin Devamı

Alışveriş Merkezi’ne bağlantılı Bauhaus Yapı Marketi ve Real Hipermarket de dahil olmak üzere 100 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 4 bin araç kapasiteli otoparkı bulunuyor. Yüzde 50’şer payla, Deutsche Bank’ın sahibi olduğu yatırım fonu DWS ile ECE/Otto Grubu ortaklığındaki proje 220 milyon Euro’ya mal oldu. ECE Grubu CEO’su Alexander Otto, “İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Marmara Park Alışveriş Merkezi ile büyüyen Türkiye pazarında biz de ECE olarak gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz” derken, DWS yöneticisi Hermann Wüstefeld ise, “Dinamik İstanbul şehrinin bu büyük ve yeni alışveriş merkezi projesinde, ECE’nin yatırımcı ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

TEKNOSA VE SATURN’DE VAR

Alışveriş merkezinde yeralan Saturn Marmara Park’ın açılışa özel indirimleri teknoloji severler tarafından yoğun ilgi gördü. Gece yarısından itibaren sıraya giren binlerce teknolojiseverler sabah 06’da kapıların açılmasıyla birlikte en çok ilgiyi TV, dizüstü bilgisayar ve cep telefonlarına gösterdi.
Türkiye’nin önde gelen teknoloji perakendecisi Teknosa da Marmara Park’da yerini aldı. E-5 Karayolu üzerinde Tem otoban, Avcılar, Büyükçekmece, Beylikdüzü ve tüm yerleşim merkezlerinin kesişme noktasında bulunan Beylikdüzü Marmara Park AVM’de açılan Teknosa mağazası 335 metrekarelik alanda teknoloji severlere hizmet verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!