2017’de zorluklara karşı ‘biz’ olalım

Güncelleme Tarihi:

2017’de zorluklara karşı ‘biz’ olalım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 22:03

SABANCI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Topluluğu çalışanlarına yönelik olarak bir yeni yıl mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Sabancı, mesajında 2016 yılını değerlendirirken, 2017 yılına ilişkin beklentilerini dile getirerek şunları söyledi:  “2016’daki tüm zorluklarına rağmen sizlerin özverili çalışmalarınız sayesinde, Sabancı Topluluğu olarak yine başarılı bir yılı geride bıraktık. Sadece Sabancı Topluluğu için değil, ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan birçok önemli adım attık:

Türkiye’nin özel sektör tarafından ileri ve çevre dostu teknoloji ile yapılan en büyük linyit santrali olan Tufanbeyli Santrali’ni açtık.

Üniversite- sanayi işbirliğinde Türkiye’de bir ilk olan ve çok ihtiyaç duyulan bir model yarattık. Kordsa ve Sabancı Üniversitesi öncülüğünde kurulan Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’ni açtık. 

Türkiye’nin ilk %100 yerli elektrikli otobüsünü Temsa- Aselsan işbirliğinde hayata geçirdik.

Haberin Devamı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün harcına Akçansa tarafından bu proje için özel olarak üretilen ürünlerimizi kattık.

Sabancı, 2017’ye ilişkin ise, “Temennimiz; terörün son bulduğu, hukukun üstünlüğünün, demokrasinin ve evrensel değerlerin hakim olduğu, eğitim başta olmak üzere, her alanda ihtiyaç duyulan reformların hız kazandığı, çağdaş medeniyet normlarına daha çok yaklaştığımız ve her zorluğun üstünden “biz” olarak geldiğimiz bir yıl olmasıdır.  Sabancı Topluluğu olarak, biz bu dileklerin gerçek olması için her zaman olduğu gibi, yapıcı olmaya, kalıcı değer üretmek için çalışmaya devam  Şirketlerimiz inovasyonda, teknoloji alanında birçok ödüller aldılar. Sürdürülebilirlik alanında da şirketlerimiz fark yarattılar.”

 

BAKMADAN GEÇME!