Ziraat Bankası hesap numarası nasıl öğrenilir ve kaç haneli? Ziraat hesap no nerede yazar ve IBAN ile öğrenme

Güncelleme Tarihi:

Ziraat Bankası hesap numarası nasıl öğrenilir ve kaç haneli Ziraat hesap no nerede yazar ve IBAN ile öğrenme
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 17:59

Günümüzde banka ve kredi kartı kullanan birçok kişi bulunmaktadır. Bu kişiler bazı işlemleri yapmak için hesap numarasına ihtiyaç duyarlar. Hesap numarası ile birçok işlem yapılabilir. Ziraat Bankası hesap numarası nasıl öğrenilir ve kaç haneli? Ziraat hesap no nerede yazar ve iban ile öğrenme nasıl yapılır? İşte, merak edilenleri derledik.

Haberin Devamı

Ziraat Bankası hesabı olan kişiler bu bankaya ait olan bilgilerini merak ederler. Özellikle iban ve hesap numarası oldukça önemlidir. Aslında bazı banka kartlarının hemen üzerinde iban numarası yazar. Doğal olarak buradan hesap numarasını öğrenme şansınız vardır. Ancak birçok kartta sadece kart numarası yazar. Bundan dolayı iban veya hesap numarasını karttan öğrenme şansınız yoktur. Tabi başka yollardan bu işlemi yapma imkanınız bulunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI HESAP NUMARASI NASIL ÖĞRENİLİR VE KAÇ HANELİ?

ZİRAAT BANKASI HESAP NUMARASI müşteri hizmetlerini arayarak veya mobil şubeye giriş yapılarak öğrenilebilir. Bunun için 444 00 00 numarasını arayarak müşteri temsilcisinden yardım alabilirsiniz. Tabi bunun yerine mobil şubeden internet bankacılığına girerek daha kolay bir şekilde hesap numaranızı öğrenebilirsiniz.

Öncelikle Ziraat Bankası'nın internet bankacılığını açarak kendi bilgilerinizle giriş yapın. Buradan menü, hesaplarım ve tüm hesaplarım adımlarını takip edin. Daha sonra hesabınızı seçerek bilgilerinizi görüntüleyin. Burada üst tarafta hesap numarası ve alt tarafta ise iban yazmaktadır. Hesap numarası toplam 16 haneden oluşmaktadır. Buna dikkat ederek hesap numaranızın ne olduğunu anlayabilirsiniz.

ZİRAAT HESAP NO NEREDE YAZAR VE IBAN İLE ÖĞRENME

Ziraat hesap noyu öğrenmenin kolay yollarından biriside size ait olan banka kartının üzerine bakmaktadır. Çünkü bazı kartlarda iban numarası yazar. Bu iban numarasının son 16 hanesi hesap numarasını ortaya çıkarır. Tabi bunu sadece ibandan öğrenebilirsiniz. Yani kart numarası ile iban aynı şey değildir. Bunun için öncelikle ibanı öğrenmeniz gerekir.

İban numarası yazmayan kartlarda ise yapacağınız işlem internet bankacılığına giriş yapmaktır. Buradan hesaplarım kısmına giderek iban numaranızı görebilirsiniz. Bu numaranın son 16 hanesi size ait banka hesap bilgisini ortaya çıkaracaktır. Bu sayede kolay bir şekilde hesap numaranızı öğrenebilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!