Yurtdışı eğitim fuarları başladı

Güncelleme Tarihi:

Yurtdışı eğitim fuarları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 17:32

Bu yıl 28’inci kez gerçekleşecek olan IEFT Fuarı ,11 Ekim Pazar günü başlayacak. Beş ayrı merkezde düzenlenecek olan fuar boyunca katılımcılara online İngilizce ve dil kursları armağan edilecek. Ayrıca katılımcılar fuar alanında ücretsiz TOEFL Ibt seviye tespit sınavına girebilecekler.

Haberin Devamı

IEFT Fuarında ülke, program, okul, burs, iş, kariyer ve vize gibi konularda seminerler düzenlenecek. Aynı zamanda öğrencilere 1 Milyon doları bulan burs imkanları sunulacak.
Fuara 25 ülkeden 200’e yakın üniversite ve kolej katılırken bu yıl Ankara, İzmir, İstanbul (Avrupa Yakası), İstanbul (Anadolu Yakası) ve Bursa’da düzenlenecek.
Fuarı ziyaret edenler arasından 25 kişi ücretsiz İngilizce Dil Kursu, bin kişi ise ücretsiz online İngilizce Dil Kursu kazanabilecek.
600’den fazla seminere ev sahipliği yapacak olan fuara ABD ve İngiltere’den 50’nin üzerinde olmak üzere ,Almanya, Kanada, Avustralya, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya, Estonya gibi dünyanın değişik ülkelerinden 200’e yakın eğitim kurumu katılacak.
Fuar 19 Ekim’de son bulacak. Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen IEFT Fuarları hakkında bilgi almak isteyenler www.ieft.com.tr’ye başvurabilirler.

Haberin Devamı

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları Takvimi
11 Ekim: Bursa Hilton Hotel
13 Ekim: Ankara Sheraton Hotel
15 Ekim: Izmir Hilton Hotel
17-18 Ekim: İstanbul Kongre Merkezi (Avrupa Yakası)
19 Ekim: Bostancı Dedeman Hotel (Anadolu Yakası)

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!