YÖKAK sözleşmeli personel alacak

Güncelleme Tarihi:

YÖKAK sözleşmeli personel alacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2021 17:24

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından Mütercim - Tercüman, Bilgisayar Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Diğer Teknik Hizmet Personeli ve Büro Personeli pozisyonlarında istihdam edilmek üzere toplam 6 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Haberin Devamı

Aranan nitelikleri taşıyan adaylar 1-10 Eylül 2021 tarihleri arasında dijital ortamda başvurularını yapabilecek. Başvurular 10 Eylül 2021’e kadar e-Devlet üzerinde “YÖKAK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” ve “Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” üzerinden gerçekleştirebilecek. KPSS B grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle Lisans mezunları için 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan türü, Ön Lisans mezunları için 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P93 puan türü dikkate alınacak.

2020 yılı KPSS B grubu puan sıralamasına göre her bir unvan için belirlenecek kontenjan sayısı kadar asil ile yedek adayların isimleri, istenecek belgeler ve diğer hususlar başvuru bitim tarihinden itibaren 15 iş günü içinde www.yokak.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Haberin Devamı

MÜTERCİM - TERCÜMAN POZİSYONUNDA SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANINA İLİŞKİN AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ, DİĞER TEKNİK HİZMET PERSONELİ VE BÜRO PERSONELİ POZİSYONLARINDA SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANINA İLİŞKİN AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

BAKMADAN GEÇME!