Yeni kampüs açtılar

Güncelleme Tarihi:

Yeni kampüs açtılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 11:48

İstanbul Bahçeşehir’de, yeni bir okul kampüsü kuruldu. MEF Okulları’nın yeni kampüsü Bahçeşehir’de açıldı.

Haberin Devamı

MEF Okulları’nın Nisan 2013’de başlayan Bahçeşehir Kampüsü inşaatı, yarıyıl tatilinde tamamlandı. 20 bin metrekare kapalı alana kurulan kampüste, 5 bin metrekarelik spor ve ekolojik konferans salonları, 1.100 metrekare tören ve toplantı alanları ile kapalı üç otoparkı bulunuyor. Binalarda, fen bilimleri laboratuvarları, satranç, bale, dans, müzik derslikleri, plastik sanatlar atölyeleri ve modern yemekhaneleri yer alıyor.
İkinici yarıyılın ilk gününde tüm öğrenci, öğretmen ve veliler kampüsün açılışında biraraya geldi. MEF Okulları Genel Müdürü Ayfer Armağan, öğrencilerin geçen dönemde yaptıkları başarılı çalışmaları ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Kendilerinden bu dönemde, daha çok proje ve çalışmalar beklediklerini ifade ederken yeni kampüslerinde de başarılarının devamını diledi. Öğrenciler adına konuşma yapan 3’üncü sınıf öğrencisi Şara Alkım konuşmasında, heyecanını, iyi dileklerini arkadaşlarına ve velilere anlattı. Törenin sonundaki konuşmasında MEF Okulları Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkan, öğrenciler ve velilerle öğrenme süreçleriyle ilgili bilgiler verdi.
Anaokulu ve ilkokul ile eğitime devam edecek olan MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsü’ne, 2014-2015 eğitim öğretim yılında ortaokul öğrencileri de kayıt yaptırabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!