Venüs Burcu Ne Demek? Venüs Neyi Temsil Ve İfade Eder

Güncelleme Tarihi:

Venüs Burcu Ne Demek Venüs Neyi Temsil Ve İfade Eder
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 17:39

Gökyüzünde yer alan cisimlerin hareketlerinin insan yaşamına olan etkileri astrolojinin ilgi alanına girmektedir. Çoğu insan günlük hayatta karşılaştığı ya da karşılaşacağı olayların gök cisimler ile bir bağlantısının olduğunu düşünmektedir. Gökyüzünde Ay ve Güneşten sonra gelen en parlak cisim Venüs gezegeni olarak ifade edilmektedir. Venüs gezegeninin para ve aşkı temsil ettiği belirtilmektedir. Peki, Venüs burcu ne demek? Venüs neyi temsil ve ifade eder detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Venüs gezegeni Terazi ve Boğa burçları üzerinde etkin olan bir gezegen olarak bilinmektedir. Bu gezegen insanların duygularını yönlendiren bir gezegen olmaktadır. Özellikle güzellik ve çekicilik bu gezegen tarafından yönetilmektedir.

Venüs Burcu Ne Demek?

Venüs burcu, kişinin ne ile mutlu olacağının karar verilmesini sağlayan bir gezegen olmaktadır. Zevk alınan her şey Venüs tarafından yöneltilmektedir. Venüs asla agresif tutumlar sergileyen bir gezegen olmamaktadır. Doğum haritasında yer alan Venüs'e bakarak kişinin ikili ilişkilerinin ve onu mutlu eden şeylerin ne olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Venüs doğum haritasında evlerde farklı pozisyonlarda bulunmaktadır. Örneğin Venüs altıncı evde yer aldığında yapılan işten ve günlük aktivitelerden zevk alınıyor mu? Venüs dokuzuncu evde iken çalışmaktan ve gezmekten keyif alınıyor mu gibi sorulara cevap aranmaktadır. Astrologlar Venüs'ün durumunu cinsiyete bağlı olarak farklı şekillerde yorumlamaktadır.

Haberin Devamı

Venüs Neyi Temsil ve İfade Eder?

Venüs gezegeni aşk ve parayı temsil eden bir gök cismi olmaktadır. Bu gezegen insanların duygu durumları ile ilgilenmektedir. Venüs gezegeni sayesinde kişiler hem sahip oldukları şeyler ile mutlu olurken mutluluklarını etraflarına yaymaktan da memnun olmaktadırlar. Venüs güzelliğin, zarifliğin ve çekiciliğin bir temsili olarak ifade edilmektedir. İnsanlarla ilişki kurabilmek sosyalleşmek de Venüs gezegeninin bir özelliği olmaktadır. Cinsellik ve para konuları da Venüs gezegeninin ilgi alanına girmektedir. Venüs gezegeninin insanlara vermiş olduğu bir enerji bulunmaktadır. Bu enerji kişinin çekici görünmesine yardım etmektedir. Venüs tiyatro, müzik, dans ve edebiyat gibi sanatsal alanlara estetik açıdan bakabilmeyi sağlamaktadır. Dünyadan ve yapılan işlerden keyif almak Venüs gezegeni sayesinde olmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!