Vakıflar Genel Müdürlüğü Başbakanlık burs sonuçları açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Vakıflar Genel Müdürlüğü Başbakanlık burs sonuçları açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 16:42

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından ortaöğrenim eğitimini sürdüren ihtiyaç sahibi öğrencilere tahsis edileceği duyurulan Başbakanlık burs sonuçları erişime açıldı. Peki, VGM burs sonuçları nereden öğrenilebilecek? İşte, merakla araştırılan burs sonuçları hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları, ortaöğrenim eğitimini sürdüren öğrencilerin erişimine açıldı. İşte, VGM'nin yapmış olduğu açıklamanın detayları;

2017-2018 eğitim dönemi burs başvuruları sona ermiştir.

2017-2018 eğitim dönemi ortaöğrenim burs başvuru değerlendirmeleri tamamlanarak sonuçlar açıklanmıştır. Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize bursları işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ekim 2017 ayından itibaren geriye dönük olarak ödenecektir.

ORTAÖĞRENİM BURS BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN SÜREÇ DEVAM EDİYOR

2017-2018 yükseköğrenim burs başvuru değerlendirmeleri ise halen devam etmektedir. Gerek yükseköğrenim gerekse yabancı uyruklu öğrenci burslarının değerlendirmeleri mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak yine bu sayfada duyurulacak ve sonuçlar sorguya açılacaktır.

Haberin Devamı

Yükseköğrenim öğrencilerimizin değerlendirme sürecinde “Bölge Müdürlüklerimizce istenmesi halinde SOYBİS İzin Formunu eksiksiz olarak doldurarak imzalı bir şekilde ilgili Bölge Müdürlüğümüze elden teslim etmeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. SOYBİS İzin Formları öğrencinin kendisi ve kendisine bakmakla yükümlü olan kişiler ile 18 yaşından büyük kardeşleri tarafından doldurulmalıdır."

SOYBİS FORMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BURS MİKTARI NE KADAR OLACAK?

2017‐2018 eğitim döneminde ortaöğrenim öğrencilerine aylık 60,00 TL, yükseköğrenim  öğrencilerine aylık 250,00 TL burs verilecektir. 

Yükseköğrenim öğrencilerine, burs almaya devam ettikleri eğitim dönemlerinde Ekim ‐ Mayıs  ayları arasında 8 ay süre ile yükseköğrenim bursu verilir. 

Ortaöğrenim öğrencilerine, burs almaya devam ettikleri eğitim dönemlerinde Ekim ‐ Haziran ayları arasında 9 ay süre ile ortaöğrenim bursu verilir. 

 

BAKMADAN GEÇME!