Uçurtma ve Çocuk Festivali 23 Nisan’da

Güncelleme Tarihi:

Uçurtma ve Çocuk Festivali 23 Nisan’da
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 15:13

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, Antalya’da ‘Uçurtma ve Çocuk Festivali’ düzenlenecek. Festivalde çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle buluşacak.

Haberin Devamı

Uçurtma ve Çocuk festivali ‘Maarifest’ Antalya’da başlıyor. Maarif Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel çocuklara ‘Uçurtma ve Çocuk Festivali’ düzenleyecek. Festival kapsamında binlerce çocuk birbirinden eğlenceli aktivite, yarışma ve gösterilerle eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak. Maarif Eğitim Kurumları, ‘Maarifest’ Uçurtma ve Çocuk Festivali’ni Konyaaltı Beach Park Açık Hava Konser alanında düzenleyecek. Bu festival, çocukların merak, kendine güven duygusunu geliştirmelerine imkan tanıyacak.

Maarif Koleji öğrencilerinin çalacağı enstrümanlarla saat 11.00’de başlayacak olan festivalde; çocuklar, tavla turnuvası, smaç, üçlük, halat çekme, çuval, yoğurt yeme, yumurta taşıma yarışmaları yapacak.

Çocuklar tasarladıkları uçurtmalarla yarışacak

Haberin Devamı

Festivalde zıp zıp, basketbol, futbol gibi şişme oyun parkurlarında eğlenceler devam ederken çocuklar, kendi tasarlayacakları uçurtmaları gökyüzünde uçuracak. Jüri tarafından tasarımı en çok beğenilen ve en yükseğe uçan uçurtmanın sahibine ödül verilecek. Bale, jimnastik, folklör ve modern dans gösterileriyle çocuklar gönüllerince dans edecek. Okul orkestrası ve koroda yer alan öğrenciler, 23 Nisan’a özel şarkılar seslendirecek. Karaoke köşesinin de kurulacağı alanda çocuklar, diledikleri şarkıları söyleyerek eğlenecek.

Palyaço ve tahta bacakların dolaşacağı, kum ve yüz boyama aktivitelerinin yapılacağı, ritim şov ve sihirbaz gösterilerinin yer alacağı festivalde, Sindirella, Yakışıklı Prens, Sherlock Holmes, Dr. Watson, Abraham Lincoln, Maleficent gibi çocuklar tarafından tanınan bazı gerçek ve kurgusal karakterler dolaşacak. Resim ve Fen Bilim sergisinin de yer alacağı festivalde öğrencilerin resim ve projeleri sergilenecek.

Eğlenceye doymak, çocukluğunu yaşamak ve güzel vakit geçirmek isteyen herkes, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Konyaaltı Beach Park Açık Hava Konser Alanı’nda saat 11.00-17.00 arasında ücretsiz gerçekleştirilecek olan Uçurtma ve Çocuk Festivali ‘Maarifest’e davetli.

BAKMADAN GEÇME!