Twitter’ın liderleri

Güncelleme Tarihi:

Twitter’ın liderleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 16:09

Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya kanalları hayatımızın ayrılmaz parçası. Sadece Twitter’ın 313 milyon kullanıcısı var. Peki bunca insan kimleri takip ediyor? İşte Twitter’ın liderleri.

Haberin Devamı

Sosyal medyasız bir hayatı düşünmek zor. Özellikle Facebook ve Twitter olmadan. Twitter’ın verilerine göre, toplamda 313 milyon aktif kullanıcı her gün paylaşımda bulunuyor. Peki Twitter’da en fazla takipçi sayısına ulaşan isimler kimler? Henüz 1.000 takipçiyi bile yakalayamadıysanız, bu sayılar sizi biraz üzebilir. İşte en çok takipçiye sahip isimlerden bazıları:

KATTY PERRY

ABD’li şarkıcı sesi kadar güzelliğiyle de dünya medyasının göz bebeği. Şu ana kadar toplamda 96.2 milyon takipçisiyle herkesi açık ara geride bırakmayı başarıyor.

JUSTIN BIEBER

ABD’den bir diğer star Bieber da 92.1 milyon kullanıcıyla Perry’i takip ediyor.

BARACK OBAMA

ABD’de 2008’de başkanlık koltuğuna oturan ve 20 Ocak 2017’de Trump’a teslim eden Barack Obama, üçüncü sırada yer alıyor. Dünya siyasetinin en önemli figürlerinden Obama, politika dışındaki aktiviteleriyle de bir star olarak ilgi görüyor. 85.4 milyon kullanıcı tarafından takip ediliyor.

TAYLOR SWIFT

Haberin Devamı

İlk 10’da yer bulan sanatçılardan Swift, 83 milyon 600 bin küsür kullanıcıyla dördüncü sırada.

RIHANNA

Siyahi güzelliği ve sesiyle dünya çapında geniş hayran kitlesini peşine takan Rihanna, 70 milyon takipçiye sahip.

YOUTUBE

Bu site Türkiye’de silinen videolarla ya da zaman zaman erişime  kapanmasıyla gündeme gelse de,tüm dünyada milyarca video her gün buraya yükleniyor. Aradığınız her şey tek tık ötede. 66.9 milyonu aşan takipçisi bulunuyor.

ELLEN DEGENERES

Yıllardır yaptığı talk show ile ABD’de haklı bir hayran kitlesinesahip DeGeneres, 65 milyon 900 bin kişi tarafından takip ediliyor.

LADY GAGA

Sıradışı giyim tarzıyla yaptığı müzik kadar magazin dünyasının vazgeçilmez ismi Lady Gaga listenin sekizinci sırasında. Takipçi sayısı 65 milyon 500 bin.

TWITTER

Beklendiği gibi Twitter’ın kendi resmi hesabı da en çok takip edilenler arasında. 60 milyon 300 bin takipçiyle listede.

JUSTIN TIMBERLAKE

İlk 10’da özellikle starlar en büyük takipçiye sahip. Timberlake de geleneği bozmuyor, 58 milyon 200 bin takipçiyle listeye giriyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!