Türk rektöre ABD’den ödül

Güncelleme Tarihi:

Türk rektöre ABD’den ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 16:30

İstanbul’da bir vakıf üniversitesinin rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, ABD merkezli Beyin Haritalama Vakfı tarafından, 2019 ‘Golden Axon Liderlik Ödülü’ne layık görüldü. Prof. Tarhan’a ödülü, Los Angeles’ta düzenlenen törende takdim edildi.

Haberin Devamı

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a ‘Beyin Haritalama Vakfı’ tarafından ‘2019 Golden Axon Liderlik Ödülü’ verildi. ABD merkezli Beyin Haritalama Vakfı (Brain Mapping Foundation) tarafından düzenlenen ‘Yıllık Dünya Beyin Haritalama Kongresi’nde dünyanın önde gelen 800’den fazla bilim insanı buluştu. Los Angeles Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘2019 Dünya Beyin Haritalama Kongresi’nde; ‘İnsani Yardım’, ‘Tıpta Öncü’, ‘Teknoloji Gelişiminde Öncü’ ve ‘Golden Axon Liderlik’ ödülleri dağıtıldı.

2018’DE NOBEL ÖDÜLLÜ BİLİM İNSANINA VERİLDİ
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın ödülüne geçen yıl Nobel Ödüllü ABD’li Nöropsikiyatrist Eric Kandel layık görülmüştü. Beyin Haritalama Vakfı, yıllık toplantılarında birçok faklı disiplinden bilim insanı ve profesyoneli bir araya getiriyor. Her yıl gerçekleşen organizasyonlarda, hayırseverlerin yanı sıra bu alanda öncü olan kişilere ödül veriyor.

BAKMADAN GEÇME!