TÜKİD Başkanı’ndan kırtasiye uyarısı

Güncelleme Tarihi:

TÜKİD Başkanı’ndan kırtasiye uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 12:17

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkanı Vecdet F. Şendil, velileri kırtasiye alışverişleri konusunda uyardı. Şendil, “Kırtasiye satın alırken ürünlerin kimliğine bakın. Kırtasiyeyi mutlaka kırtasiyeciden alın” dedi.

Haberin Devamı

Yeni eğitim-öğretim dönemi için geri sayım başlarken Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkanı Vecdet F. Şendil, velileri kırtasiye alışverişleri konusunda uyardı. Şendil, “Çocuklarınızın hayatı her şeyden değerlidir. Kırtasiye satın alırken ürünlerin kimliğine bakın” diyerek kırtasiyenin mutlaka kırtasiyeciden alınması gerektiğini vurguladı. Sektörün yıllardır verdiği mücadele sonucu Türkiye’de satılan kırtasiye ürünlerinde güvenli ürünlerin payının yüzde 97’ye yükseldiğini ancak hala kontroller sırasında merdiven altı tabir edilen ürünlere rastlandığına dikkat çeken TÜKİD Başkanı, “Tüm tüketiciler ambalajlı, üreticisi ya da ithalatçısı belli, etiketleri üzerinde kısacası kimliği olan ürünler satın almalı. Bu ürünleri bulabilecekleri adres de kırtasiyeciler. Kırtasiye sektörü yıllarca mücadele verdi ve güvenli ürün konusunu çözdü” dedi.

Haberin Devamı

SEKTÖR GÖREVİNİ YAPTI, SIRA TÜKETİCİDE

TÜKİD Başkanı Vecdet F. Şendil, sektörün üzerine düşeni yaptığını ve artık tüketicilerin de bilinçli şekilde alışveriş yaparak, sadece güvenli ürünler satın alarak sürece destek vermesinin önemine dikkat çekerek, “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır” dedi.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!