Sosyal medyada kampanya başlattı, öğrenciye destek oldu

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada kampanya başlattı, öğrenciye destek oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2014 13:44

Şırnak Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu’nda görev yapan bir öğretmen sosyal medya üzerinden başlattığı yardım kampanyasıyla öğrencisine destek oldu.

Haberin Devamı

Silopi Şehit Üsteğmen Ahmet Konuksever Ortaokulu’nda görev yapan Yozgatlı öğretmen Aydın Vural, sokakta görüp etkilendiği Yenişehir Ortaokulu 2’nci sınıf öğrencisi ve bedensel engelli Hüseyin Oluğ için internet üzerinden yardım kampanyası başlattı. 25 Şubat tarihinde başlattığı çalışma ile, sosyal medya üzerinden bir çok yardım malzemesi toplayan Aydın öğretmen, Silopi esnafından da topladığı yardım kolilerini, küçük Hüseyin’in ailesine teslim etti.

Yardımlar karşısında çok sevindiğini belirten engelli Hüseyin Oluğ ise “Ayakkabı ve hediyeleri gönderdikleri için çok sevinçliyim. Öğretmenimi çok seviyorum. Böyle iyi insanlar da var. Yardımı yapanlara da çok teşekkür ediyorum. Yeni bir ayakkabım oldu. Herkese teşekkür ediyorum” diyerek duygularını anlattı.

Haberin Devamı

Ankara’dan destek geldi

Öğretmen Aydın Vural ise şunları söyledi:
“Küçük Hüseyin’i sokakta gördüm ve çok etkilendim. Arkadaşlarından hangi okulda okuduğunu öğrenip, öğretmen arkadaş ile irtibata geçtim. Geçen hafta ailesini ziyaret ettik. Yardıma ihtiyaçları olduğunu gördük.

Sosyal medyada bir yardım kampanyası başlattık. Bu kampanyamıza Ankara’da da destek geldi. Giyim yardımı toplandı. Biz de burada esnaftan herkes verebildiği kadar gıda, giyim ve kırtasiye yardımı alıp bunları teslim ettik. Burada biz de Hüseyin’in yüzünü güldürdük. Mutluluğunu gerçekten yüzünde okuyabildik.”

Oğlum çok mutlu oldu

7 çocuk babası Hızır Oluğ ise Aydın öğretmene teşekkür ederek, "Daha önce bizi ziyaret etti. Hüseyin için bir yardım kampanyası yapacağını söyledi. Bize gerekli tüm yardımı yaptı. Oğlum Hüseyin çok mutlu oldu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!