Sonu iğ ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli iğ ile biten kelimeler

Güncelleme Tarihi:

Sonu iğ ile biten kelimeler listesi - 3, 4, 5, 6, 7, 8 harfli iğ ile biten kelimeler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2023 13:42

Sözlükte sonu iğ ile biten kelime sayısı yaklaşık olarak 38 adet olarak ifade ediliyor. Bu tür kelime arayışları özellikle bulmacalarda büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca çeşitli durumlar için de bu tür kelime aramaları yapılabilir. Kafiyeli içerikler üretmek için de sonu iğ ile biten kelimelerin neler olduğu merak konusu oluyor. Sonu iğ ile biten kelimeleri sizler için derledik.

Haberin Devamı

Sonu iğ ile biten kelimeler genellikle popüler kelimelerin eş anlamlısı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu kelimeler her alanda kullanılabilir durumda. Yani her alanda sonu iğ le biten kelimeye rastlamak mümkün. Bulmaca seveler özellikle sonu belirli bir harfle biten kelimelerin listesine yoğun ilgi göstermektedir. Sonu iğ olan kelimeler listesi de en çok aranan listelerden biri olarak değerlendiriliyor.

 Sonu İğ İle Biten Kelimeler Listesi

 Sonu iğ ifadesi ile biten kelimeler genel anlam olarak sık kullanılan kelimelerin eş anlamlısı kabul edilir. Bu kelimeler aynı zaman da her tür alanda kullanılabilir bir yapıdadır. Sonu iğ ile biten kelimelerin listesi bulmaca çözen kişilerin yakından ilgisini çekmektedir. Bu tür kelimeler hem bulmacalarda hem de çeşitli yarışmalarda sıkça kullanılır.

Haberin Devamı

 Sonu İğ İle Biten 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Harfli Kelimeler

 Sonu, ğ ile biten 38 adet kelime bulunmaktadır. Bu kelimeler bulmacalarla beraber özellikle internet üzerindeki çeşitli bilgi yarışmalarında sık sık kullanılıyor. Sonu iğ ile biten kelimeler genellikle halk arasında kullanılan kelimeler olarak biliniyor. Resmi alanlarda bu kelimelere nadir olarak rastlanmaktadır. Ancak sonu iğ ile biten kelimelere her alanda rastlamak mümkündür. Bunun yanı sıra sonu iğ ile biten kelimeler kelime bulma oyunlarında ve kelime türetme oyunlarında yoğun bir şekilde kullanılıyor.

 3 Harfli Kelimeler

 Son harfleri iğ olan 3 harfli 9 adet kelime bulunmaktadır. Bu kelimeler Fiğ, Biğ, Giğ, Liğ, Kiğ, Piğ, Siğ, Yiğ, Tiğ olarak belirtiliyor.

 4 Harfli Kelimeler

 Sonu iğ ile biten 4 harfli iki tane kelime vardır. Bu kelimeler Eriğ, Eliğ şeklinde bildiriliyor.

 5 Harfli Kelimeler

 Son harfleri iğ olan 5 harfli 10 adet kelime bulunuyor. Bunlar Beliğ, Baliğ, Fariğ, Diriğ, Bişiğ, İsliğ, Kesiğ, Seviğ, Yaviğ, Refiğ kelimeleridir.

 6 Harfli Kelimeler

 Sonu iğ İle olan 6 harfli altı adet kelime vardır. Bu kelimeler Tebliğ, Abariğ, Bittiğ, Dibliğ, Çemliğ, Çemçiğ. kelimeleridir.

 7 Harfli Kelimeler

 Sonu iğ ile biten 7 harfli üç kelime vardır. Bunlar Sarıfiğ, Elliliğ, Noreciğ. kelimeleri olarak belirtiliyor.

Haberin Devamı

 8 Harfli Kelimeler

 Sonu iğ olan 8 harfli üç kelime vardır. Bu kelimeler Emcekliğ, Sidekliğ, Emzikliğ kelimeleridir.

 9 Harfli Kelimeler

 

 Sonu iğ olarak belirtilen bir kelime bulunuyor. Bu kelime Ekinceliğ kelimesidir.

 

 10 Harfli Kelimeler

 

 Sonu iğ olan 10 harfli üç kelime vardır. Bu kelimeler Gileyliliğ, Güregenliğ, Dilekçiliğ olarak biliniyor.

 

 Sonu İğ İle Biten Kelimelerin Kullanım Alanları

 

 Sonu ile biten kelimeler bulmacaların vazgeçilmez soruları arasında yer alıyor. Bu alanda yoğun bir şekilde kullanılmanın yanı sıra çeşitli bilgi yarışmalarında da sonu iğ ile biten kelimelere sık sık yer veriliyor. Sonu iğ olan kelimeler internet üzerindeki kelime bulma oyunlarında kullanılıyor. Bunun yanı sıra bu kelime kelime üretme oyunlarında da oldukça sık kullanılıyor. Kısacası sonu iğ ile biten kelimelerin kullanım alanı son derece geniştir. Genellikle bulmaca ve kelime oyunlarda sık kullanılıyor olsa da bu kelimeler her alanda kendine bir yer edinmiş durumda.

 

BAKMADAN GEÇME!