Peymane Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Peymane Kelimesinin Tdk Sözlük Anlamı

Güncelleme Tarihi:

Peymane Ne Demek, Ne Anlama Gelir Peymane Kelimesinin Tdk Sözlük Anlamı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2022 11:07

Arapça kökenli olan birçok sözcüğün anlamları kişilerce merak edilebiliyor. Kişilerin araştırma yaptığı kelimeler arasında, peymane kelimesi de bulunuyor. Peymane kelimesinin günümüzde hangi anlamlarda kullanıldığı araştırılan bir bilgidir. TDK'ya göre peymane sözcüğünün taşıdığı anlamlar merak ediliyor. Peymane ne demek, ne anlama gelir? Peymane kelimesinin TDK sözlük anlamı hakkında detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Günümüzde kişiler peymane kelimesini farklı alanlarda görebiliyor. Herkesin görebileceği peymane kelimesinin önemli bir anlamı bulunuyor. Peymane kelimesi, kadeh anlamına sahip olan bir kelimedir. 

 Peymane Ne Demek, Ne Anlama Gelir?

  Anlamları bakımından ele alınan sözcük türleri arasında peymane kelimesi de bulunuyor. Bireyler ilk kez gördükleri peymane sözcüğünün anlamını birçok kaynakta araştırabiliyor. Anlamı merak edilen peymane kelimesinin neyi ifade ettiği konusuyla ilgili arama motorlarında araştırma yapılabiliyor. 

 Peymane kelimesi, kadeh anlamında kullanılan Arapça bir kelimedir. Günümüzde çok kullanılmasa da, pek çok alanda görülebilen bir kelimedir. Anlamı yönünden değerlendirilen peymane kelimesi, kadeh anlamına sahip olan önemli kelimelerden biridir. 

Haberin Devamı

 Peymane Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı 

 TDK'da merak edilen peymane kelimesi, bireylerin yakından takip ettiği konular arasında bulunuyor. TDK'da yer alan birçok sözcüğünün tüm anlamları detaylı olarak gösteriliyor. Bireyler peymane kelimesini de TDK üzerinden araştırabiliyor. TDK'ya göre peymane kelimesinin farklı anlamları vardır. Bireyler doğru anlamlara ulaşmak adına peymane kelimesini TDK'da araştırıyor. TDK'ya göre peymane kelimesi kadeh anlamındadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!