Özel okulların geleceği için buluşacaklar

Güncelleme Tarihi:

Özel okulların geleceği için buluşacaklar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2019 16:17

13 ülkeden 72 eğitimcinin katılımıyla yapılacak konferansta özel okulların geleceği ele alınacak. ‘Avrupa'da özel okulların geleceği ve öğrenci katılımı’ konulu konferans, 11-12 Nisan’da gerçekleştirilecek. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’nın da katılacağı konferans, İstanbul Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Avrupa Konseyi Ulusal Özel Okullar Dernekleri Birliği (ECNAIS) tarafından, İstanbul Sepetçiler Kasrı’nda ‘Avrupa'da özel okulların geleceği ve öğrenci katılımı’ konulu bir konferans düzenlenecek. Avrupa ülkelerindeki ulusal özel okul dernekleri arasında işbirliği için 1988 yılında kurulan, Finlandiya merkezli dernek ECNAIS, 17 Avrupa Birliği üyesi ülkenin 21 özel okul derneğini temsil ediyor. Konferansın açılışı 11 Nisan’da ECNAIS Başkanı Rodrigo Queiroz E Melo, TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’nın katılımıyla yapılacak.

13 ÜLKEDEN 72 EĞİTİMCİ KATILACAK
Türkiye’den Darüşşafaka Cemiyeti Başkanı M. Talha Camaş, Doğuş Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülşen Sayın ve Portekiz’den Paulo Lapas’ın konuşmacı olacağı konferansa; Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Hollanda, İngiltere, İtalya, Polonya, Portekiz, İspanya, Ukrayna, Yunanistan ve Türkiye olmak üzere 13 ülkenin özel okul derneklerinden 72 eğitimci ve 33 öğrenci katılacak.

BAKMADAN GEÇME!