Öğretmen atama sonuçları 2016 MEBBİS atama sonuç sayfası

Güncelleme Tarihi:

Öğretmen atama sonuçları 2016 MEBBİS atama sonuç sayfası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 10:58

Şubat 2016 öğretmen atama sonuçları açıklandı. Öğretmen adayları sonuçları MEBBİS giriş ekranı atama sonucu sorgulaması yaparak öğrenebiliyorlar. Öğretmen atama sonuçlarını meb.gov.tr adresi, MEBBİS atama sonuç ekranı ve İKGM üzerinden görebilirsiniz.

Haberin Devamı

2016 Öğretmen atamaları başvuru sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 30 bin öğretmen atamasının yapılacağını açıklamıştı. Atama başvurularından sonra şimdi de atama sonuçları merak konusu. Öğretmen atama sonuçları mebbis.meb.gov.tr adresinden öğrenilebilecek.

Peki; Öğretmen atama sonuçları nasıl öğrenilir?

Öğretmen adayları atama sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen MEBBİS modülü sayesinde kolaylıkla öğrenebilirler. Öğretmenler Mebbis girişi yaparak Mebbis ekranından atama sonuçlarını öğrenebilecekler.

MEBBİS öğretmen giriş ekranı için tıklayınız

Öğretmen atama sonuçları 2016 MEBBİS atama sonuç sayfası

MEBBİS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS ana sayfasına erişilebiliyor. Eğer siz de MEBBİS'e giriş yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

MEBBİS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Özellikle eğitim sektörünü ilgilendiren MEBBİS, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevli olan öğretmen, müdür, yönetici ve uzman olmak üzere herkesin tüm bilgilerini elektronik ortamda tutmasına ve işlem yapmasına imkan sağlıyor. 

BAKMADAN GEÇME!