MEB personeline maaş promosyonu artışı

Güncelleme Tarihi:

MEB personeline maaş promosyonu artışı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2022 11:20

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), merkez teşkilatı personelinin banka promosyon ücretini 3 bin liradan 25 bin 500 liraya yükseltti. Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre; banka promosyon ücretleri 16 Kasım’da personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

Haberin Devamı

 

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesine göre daha önce 3 bin lira alan Bakanlık merkez teşkilatı personeline 22 bin 500 lira daha ödenerek promosyon ücreti 25 bin 500 liraya yükseltildi.

İKİ YIL İLAVEYLE REVİZE
MEB merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3 bin TL ödenmek üzere 1 Ocak 2021’den geçerli olan ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması yeniden güncellendi. Yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023 tarihinde süresi dolacak olan maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilaveyle revize edildi. MEB’e bağlı taşra teşkilatında görev yapan personeller ise bağlı bulundukları il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerin daha önce aldıkları karar doğrultusunda sözleşme yaptıkları bankalarla çalışmalarını yürütüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!