Güncelleme Tarihi:
Hatay Nimet Fahri Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek bölümü tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen yarışmada, 28 grupta öğrencilerin hazırladığı 28 çeşit meze jüri üyelerinin beğenisine sunuldu.
Yarışmanın jüri üyeliğini yapan Türkiye Gastronomi Turizmi Derneği Marka Kentler Komitesi Başkanı Özgür Öksüz, Hatay'ın gastronomi şehri ilan edilmesinin kent için çok önemli olduğunu belirtti.
Okul Müdürü Mehmet Döner de öğrencilerinin sektöre uygun şekilde kendilerini yetiştirmeleri sağlamak ve ilgi çekici tatta mezeler ortaya çıkarmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Etkinliğe Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Hatay Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Nacioğlu, Antakya Gastronomi Derneği Başkanı Ünal Kahraman da katıldı.